Menu
beka sofia boxspring

Beka

Mooi, hedendaags en luxueus met een aangeboren gevoel voor esthetiek. Dat is Beka®. In het ruime assortiment vind je een verrassende slaapcollectie waar stijl en rust elkaar vinden. De stress van een drukke dag glijdt zo van je af.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en producten van Beka®. Alle nieuwigheden en een blik achter de schermen vind je in hun laatste magazine.

Lees hier het Beka magazine

Beka collecties

In ons assortiment zit alles van Beka®: matrassen, boxsprings, bedkaders, lattenbodems, hoofdborden, dekbedden en hoofdkussens. Aan keuze is er alvast geen gebrek. Alle stijlen komen aan bod: modern, klassiek, landelijk, enz. 

Een van de toppers uit dit gamma is de 'Choose & Snooze'. Hiermee stel je zelf jouw ideale bed samen. Je kiest uit de beste boxspringcombinaties, matrassen en mogelijke afwerkingen. Prijzen voor een vaste uitvoering al vanaf € 1999. Voor een elektrisch verstelbare uitvoering vanaf € 2999.

Meer weten over Choose & Snooze

Zo maken we samen van jouw slaapkamer de beste plek ter wereld. Dat is het ongeëvenaarde slaapcomfort van Beka® aan een aantrekkelijke prijs. Je kiest zelf uit een selectie boxsprings en matrassen om het perfecte bed samen te stellen. Er zijn tientallen combinaties mogelijk. Alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. Onze slaapexperten helpen je om uit die ontelbare keuzemogelijkheden de beste keuze te maken.

Beka® choose & snooze
beka bedding

Verlang naar je bed

Met Beka verlang je naar je bed. Daar zorgen de luxueuze matrassen, boxsprings, lattenbodems en bedkaders voor. Alles werd ontworpen voor een maximaal slaapcomfort. Dat is niet onbelangrijk, wetende dat we ongeveer een derde van ons leven al slapend doorbrengen.

Innovatie en vakmanschap staan aan de basis van dit slaapcomfort. Dankzij doorgedreven onderzoek wist Beka haar matrassen steeds te verfijnen. Ervaren vakmensen zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Het is dus geen verrassing dat Beka een hofleverancier van het Belgisch koningshuis is.

Bezoek onze slaapafdeling

Op onze website krijg je alvast een voorsmaakje van onze Beka bedden, matrassen en boxsprings. Toch raden we je aan om onze slaapafdeling te bezoeken. Daar kan je alles van Beka testen en – met behulp van het professionele advies van onze slaapexperten – een persoonlijke combinatie maken. Nadien bekijken we de prijslijst en stellen we een gepersonaliseerde offerte op. Tevreden? Dan bestellen we jouw nieuwe bed en leveren alles aan huis. 

beka bogota boxspring

Een greep uit onze Beka collectie

Boxspring Beka Choose & Snooze 180x200 cm

€ 2307

Elektrische boxspring Beka Bogota 180x200 cm

€ 3250

Boxspring Beka Sofia 180x200cm

€ 1775

Meer inspiratie