Menu
best of beka bedden

Beka

Mooi, hedendaags en luxueus met een aangeboren gevoel voor esthetiek. Dat is Beka. In het ruime assortiment vind je een verrassende slaapcollectie waar stijl en rust elkaar vinden. De stress van een drukke dag glijdt zo van je af.

Beka collecties

In ons assortiment zit alles van Beka: matrassen, boxsprings, lattenbodems, bedkaders en hoofdkussens. Aan keuze is er alvast geen gebrek. Alle stijlen komen aan bod: modern, klassiek, landelijk, enz.

Een van de toppers uit dit gamma is The Best of Beka. Dat is het ongeëvenaarde slaapcomfort van Beka aan een aantrekkelijke prijs. Je kiest zelf uit een selectie boxsprings en matrassen om het perfecte bed samen te stellen. Er zijn tientallen combinaties mogelijk.

Verlang naar je bed

Met Beka verlang je naar je bed. Daar zorgen de luxueuze matrassen, boxsprings, lattenbodems en bedkaders voor. Alles werd ontworpen voor een maximaal slaapcomfort. Dat is niet onbelangrijk, wetende dat we ongeveer een derde van ons leven al slapend doorbrengen.

Innovatie en vakmanschap staan aan de basis van dit slaapcomfort. Dankzij doorgedreven onderzoek wist Beka haar matrassen steeds te verfijnen. Ervaren vakmensen zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Het is dus geen verrassing dat Beka een hofleverancier van het Belgisch koningshuis is.

Bezoek onze slaapafdeling

Op onze website krijg je alvast een voorsmaakje van onze Beka bedden, matrassen en boxsprings. Toch raden we je aan om onze slaapafdeling te bezoeken. Daar kan je alles van Beka testen en – met behulp van het advies van onze verkopers – een persoonlijke combinatie maken. 

Een greep uit onze Beka collectie

Matras Beka BodySense

Prijs op aanvraag