Menu
auping bed

Auping

Auping nights, better days. Die slogan werd niet voor niets gekozen. Want met een Auping bed slaap je beter. ’s Ochtends ben je helemaal uitgerust – vol energie om de dag te beginnen.

auping essential bed

Populaire Auping bedden

Elke persoon is uniek. Daarom biedt Auping een ruim assortiment bedden aan. Een van de meest bekende modellen is de Auping Original, een compleet bed met een strak minimalistisch design. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes, hoogtes en bekledingen. Ook de Auping Essential is erg geliefd. De eigentijdse vormgeving van dit design-bed heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept. En vergeet niet om de rest van de collectie te bekijken. Daar zitten nog een heleboel pareltjes tussen!

Van bedframe tot hoofdkussen

Auping is wereldwijd bekend voor haar bedden. Maar het merk heeft veel meer in petto. Naast gewone bedden behoren ook boxsprings, matrassen, lattenbodems, hoofdkussens en dekbedovertrekken tot het assortiment. Er is dus voor ieder wat wils. Bij Auping vind je alles voor een verkwikkende nachtrust.

auping essential bed groen slaapkamer
bed van auping

Wat maakt Auping zo speciaal?

Bij Auping probeert men steeds comfort en design te verzoenen. Een bed of boxspring moet niet alleen goed aanvoelen, het moet er ook goed uitzien. Die esthetische kant is belangrijk om van jouw slaapkamer een stijlvolle oase van rust te maken. Daarnaast heeft Auping oog voor duurzaamheid. Het bedrijf implementeerde namelijk de cradle-to-cradle filosofie. Dat wil zeggen: een productie met een minimale impact op het milieu.

Auping ontdekken

Gero is een officieel verkooppunt van Auping. Als erkend dealer hebben wij een uitgebreid assortiment. Op onze website kan je alvast een heleboel Auping bedden bekijken, maar je bent ook steeds welkom in onze toonzaal in Lier (provincie Antwerpen). Daar kan je alle bedden, boxsprings, matrassen en hoofdkussens van dichtbij ontdekken. Onze verkopers geven je graag advies over de vele mogelijkheden. Bovendien zijn er regelmatig promoties. Kom dus snel eens langs!

auping bed pootjes

Een greep uit onze Auping collectie

Bed Auping Essential 180x200 cm

€ 1305

Bed Auping Original 180x200 cm

€ 1905

Meer inspiratie