Menu
arper stoelen

Arper

Bij Arper creëert men eigentijdse stoelen en tafels met veel gevoel voor esthetiek. Elke stap van het proces - van ontwerp tot productie - is tot in de puntjes uitgewerkt. Dat maakt Arper meubels zo speciaal.

Simpele designs, frisse kleuren

Ben je een fan van minimalistische ontwerpen? Dan doet Arper ongetwijfeld jouw hartje sneller slaan. Dit designmerk geloof namelijk in de kracht van eenvoud. Alle stoelen en tafels hebben een sobere vormgeving die wordt opgefleurd door frisse kleuren. Natuurlijk hoef je geen gele, rode of groene Arper stoel in huis te halen. Er zijn ook enkele neutrale tinten verkrijgbaar. Wil je alle mogelijke kleuren ontdekken? Breng dan een bezoekje aan onze toonzaal in Lier.

Arper stoelen passen overal

De stoelencollectie is waar het bij Arper om draait. Er zijn verschillende modellen, met elk een eigen karakter. Of je nu op zoek bent naar een trendy kuipstoel of een moderne armstoel; bij Arper is er voor ieder wat wils. Dankzij de grote variatie aan ontwerpen en afwerkingsmogelijkheden, zijn deze zitmeubelen overal bruikbaar. Je kan ze bijvoorbeeld aan de eettafel of keukentafel zetten. Ook in een vergaderzaal of een horecazaak voelen Arper stoelen zich thuis.

Enkele highlights

Voor Arper meubelen hoef je echt niet verder te zoeken. Bij Gero Wonen ontdek je allerlei modellen van dit Italiaanse merk. In ons assortiment zitten bijvoorbeeld de Arper Catifa, Aava en Juno stoelen. Spijtig genoeg is het onbegonnen werk om alle variaties van deze meubels op onze website te tonen. Daarom is het een goed idee om onze designafdeling te bezoeken en meer informatie te vragen aan een van onze verkopers.