Menu

Strak en landelijk als topcombinatie

#gerowonen

Hier kijken we binnen bij Charissa en Nick, een actief koppel dat onlangs een huis kocht in Pulle. Voor hen is gezelligheid en veel lichtinval heel belangrijk.

Een interieur zonder overdaad

Toen we een jaar geleden deze woning kochten, was het meteen duidelijk hoe ons interieur er moest gaan uitzien: landelijk, maar toch strak. We hielden overdaad bewust achterwege en kozen voor een funtionele inrichting. Accessoires met telkens andere kleuraccenten zorgen voor een gezellige touch. Inspiratie zoeken we steevast op Pinterest, waar veel creatieve en betaalbare ideeën te vinden zijn. Een echte aanrader voor jonge mensen met een gelimiteerd buget! 

Hoeksalon vesta
Hoeksalon vesta landelijk wonen

Hoeksalon (verschillende opstellingen)

€ 1833

bijzettafel landelijk hout metaal

Salontafel 60x60 cm

€ 266

Een interieur evolueert

"Een interieur is zoals de mens, je moet het de kans geven om te groeien". Doorheen de jaren zal onze thuis mee met ons evolueren ... Wij houden zowel van landelijk als van modern. Gelukkig voor ons combineert het assortiment van Gero het beste van twee werelden.

pomax zen metalen staander

Lage bijzettafel 68 cm

€ 39

Stoel cognac in stof

€ 99

5+1 GRATIS

Boomstamtafel met spinpoot (verschillende afmetingen)

€ 1099

Cognac stoelen

Onze cognac stoffen stoelen zorgen voor extra warmte in ons interieur. We hebben veel ramen en dus veel lichtinval in huis. Toch straalt ons interieur veel gezelligheid uit. Dat heeft te maken met de mix van onze meubels met de warmte van onze houten vloer.

Wij houden van hout

Deze prachtige wandtafel tegen deze lichte muur is een van onze favorieten. Hiermee halen we het stoere karakter van hout in huis. Je kan er zoveel kanten mee uit. De woonacccessoires erop wisselen we dan ook geregeld.