Menu

Maatkasten bij onze klanten

#gerowonen

Enkele klanten tonen je de inbouwkasten die op maat van hun interieur geplaatst werden. Overweeg je ook een maatkast? We helpen je graag met kiezen.

Alle plaats wordt benut

Heb je wel eens het gevoel dat geen enkele kast perfect lijkt voor de ruimte waar je ze nodig hebt? Al eens aan een maatkast gedacht? Zo'n kast wordt helemaal van nul samen met jou uitgetekend. Onze professionals komen alles tot in de puntjes opmeten, onze woonadviseurs tekenen het ontwerp uit.  Je kan volledig zelf de indelingen kiezen die je nodig hebt. Het grootste voordeel van een inbouwkast? Alle ruimte wordt altijd optimaal benut. Handig als je op een compact appartementje of in een studio woont bijvoorbeeld. Ook in een hal, zolderkamer, ... kan je vaak alle extra centimeters ruimte gebruiken.

Je kan kiezen voor inbouwkasten met een prachtig strak design, maar we hebben ook een traditioneler en landelijker aanbod. Stem je kast dus helemaal af op jouw favoriete woonstijl. Weet je nog niet goed wat je zoekt? We tonen je enkele maatwerkrealisaties die onze vakmensen bij onze klanten thuis geplaatst hebben.

Onder een schuin dak

Deze maatkast van Noteborn past perfect onder het schuine dak. Ideaal voor wie op de zolderkamer toch alle alle ruimte optimaal wilt benutten. Het grote schuine raam past ook heel mooi bij de kast, omdat hierin opnieuw die schuine vormen duidelijk terugkomen.

Witte schuifdeurkast

Deze witte schuifdeurkast werd op maat gemaakt voor deze meisjeskamer. Het bed sluit dan ook perfect op de kast aan. Elke centimeter wordt optimaal benut. De afwerking met grijze rand zorgt voor wat extra contrast in de witte kamer. Een witte, eenvoudige kast is ideaal als je graag werkt met felle kleuren. Op wit geraak je niet snel uitgekeken en je kan de kamer toch telkens een andere look geven, door de woonaccessoires of de kleur van de muren aan te passen. De ene keer ga je voor een groene dekbedovertrek, de andere keer kies je voor roze kussens. Met wit is er altijd een match!

Grote halkast

Ook in de hal, in het bureau, in de badkamer, ... hebben wij al maatkasten geplaatst. Informeer je gerust eens naar de mogelijkheden. Maak snel een afspraak en we tekenen de ideale kast, met alle gewenste indelingen en toebehoren voor jou uit.

In onze recente blog over maatwerk kan je nog meer realisaties vinden.