Menu

Koop met je hart en voel je thuis

#gerowonen

Hier kijken we binnen in het landelijk interieur van Kris en Judith uit Langdorp. Zij knapten een oude hoeve op en gaven er hun eigen stijl aan.

Opgeknapte hoeve

Mijn favoriete plek is de haard. Het is één van de weinige restanten van de oude hoeve en herinnert me aan mijn oma. Voordien woonden we in een moderne woning met een strak interieur. Nu kiezen we voor huiselijkheid en kan je onze woonstijl als landelijk, warm en rustgevend beschrijven. En af en toe zorgt onze dochter voor gezellige chaos in huis.

landelijk salon

Landelijk salon 3-zit + 2-zit

€ 1312

Landelijke zithoek

In ons salon zitten we maar al te graag. We kozen voor beige, stoffen zetels en passen onze sierkussens aan met het seizoen. We houden wel van wat ruwere meubels en decoratie, omdat we de karakteristieke kenmerken van de oude hoeve zo toch terug een beetje in huis willen halen.

Authentieke items

We kozen er bewust voor om de houten balken in het plafond niet mee wit te maken. Ook onze parket heeft een vintage uitstraling, met veel spleten en nerven. Deze landelijke tafel past perfect onder de opvallende kroonluchter met kralen. De cognac stoelen en armfauteuil achteraan zorgen voor een warm contrast met al het hout in huis. Ook ons servies is afgestemd op hoe wij wonen. Ik haal ook altijd verse bloemen in huis! Een fris boeket fleurt de woonkamer nog meer op, een kleurrijk accent op onze eettafel.

Landelijke oorfauteuil

Dit is mijn plekje. Naast het raam, mijn voetjes op het koeienvel. Een leeslamp en enkele boeken heb ik binnen handbereik. In de winter mag hier zeker ook geen warme plaid ontbreken.

Wil jij ook zo wonen?

Stoel met armleuning

€ 113

5+1 GRATIS

Oorfauteuil landelijk

€ 399€ 320

PROMO

Stoel landelijk

€ 129,90

5+1 GRATIS

Eetkamer landelijk

€ 1358

Tafel met kruispoten (verschillende uitvoeringen)

€ 410