Menu

Kijk binnen bij deze expats in Brussel

#gerowonen

Hier kijken we binnen bij Katie en Béatrice, een koppel expats dat in Brussel woont. Ondanks de kleine ruimte geeft dit expat appartement een zeer ruim en open gevoel.

Compact, maar toch ruim

Als expats kwamen we enige tijd geleden in Brussel terecht. De cultuur, de gastronomie, maar zeker ook ons appartement deden ons haast meteen thuisvoelen. We beschikken over een beperkte ruimte, maar de fijne lijnen en lichte kleuren zorgen voor een heerlijk open en luchtige sfeer. Bovendien zijn we helemaal dol op het eigen trendy karakter dat het appartement krijgt dankzij de verschillende kleuraccenten en leuke prints. We houden beiden van lange reizen, maar een gezellige stek maakt de terugkomst naar België heel plezierig! 

Hoeksalon (verschillende opstellingen)

€ 1833

Salontafel rechthoekig zwart

€ 592

grijs salon

Hoeksalon (verschillende opstellingen)

€ 1833

Meer dan een zithoek

In ons salon komen we echt tot rust na een lange werkdag. We fleuren onze zetel wel graag eens op, met botanische prints die tegenwoordig zo trendy zijn.

COPENHAGUE HAY

Eettafel HAY Copenhague 250x90 cm

€ 1359

langwerpige metalen wandrek

Wandrek metaal 100 cm

€ 18,99

Stoel met fijne poten

€ 49,90

Aan tafel

Het geheim van een stralend interieur zit ’m in de details. Met de juiste accessoires geef je jouw woning persoonlijkheid en karakter. Zo maak je van je huis echt iets van jezelf. 

Keep it simple

Onze slaapkamer straalt rust uit. Keep it simple is hier ons motto.

klein zwart metalen wandrek

Wandrek metaal 50 cm

€ 15,70

langwerpige metalen wandrek

Wandrek metaal 100 cm

€ 18,99

Persoonlijke toets

In onze eetkamer hebben we een wandplank met enkele keukenaccessoires die mooi zijn om te tonen. Tip: maak zeker plaats voor je mooiste reissouvenirs!

Fluffy touch

Een zachte toets mag voor ons niet ontbreken. We kozen voor een zachte, fluffy plaid over deze stoel.