Menu

Gero meubels, kunst van Start To Art

#gerowonen

Hier kijken we binnen in een appartement van kunstenares Edith Verwimp. Zij richtte Start To Art op, een galerij waar je kunst op maat kunt laten maken. In 2005 begon Edith in te spelen op de vraag naar moderne schilderijen waarbij de koper zelf een inbreng kan hebben. Haar op maat gemaakte schilderijen worden extra versterkt door aanvullende objecten – zoals Gero meubels en accessoires – voor een nog betere integratie in je interieur.

Inrichting voor herverkoop

Dit modelappartement in Knokke werd volledig ingericht met Gero meubels, verlichting en woonaccessoires. Met dit project was Edith – als trouwe klant bij Gero Wonen – niet aan haar proefstuk toe. Voorheen deed ze ook al regelmatig beroep op ons, zowel voor haar privé woonst als voor de 5 appartementen die ze heeft ingericht voor gemeubelde herverkoop. Edith kiest voor Gero, omdat ze zonder twijfel te vinden is voor ons totaalconcept. Naast meubels kan ze namelijk ook al het badtextiel, bedtextiel, woonaccessoires, verlichting, … bij ons vinden. Dan hoeft ze niet allerlei winkels af te schuimen, om tot een totaalpakket te komen. Handig, toch?

De kunstwerken van Edith blenden dan ook telkens perfect in het interieur. Omdat de collecties van Gero zo vaak wisselen, kan ze voor ieder in te richten appartement telkens een heel andere woonstijl creëren. Dit doet ze door de juiste meubels met haar hedendaagse kunst te combineren.

Bijzettafel Zuiver Cupid Large

€ 150

Bijzettafel Zuiver Cupid XXL

€ 161

witte keukenstoel metalen poten

Keukenstoel wit

€ 99

lucide riva hanglamp koper

Hanglamp Lucide Riva

€ 369,94

lucide riva hanglamp koper

Hanglamp Lucide Riva

€ 369,94

witte keukenstoel metalen poten

Keukenstoel wit

€ 99

Witte eetkamer

Deze volledig witte eetkamer in hoogglans straalt eenvoud en klasse uit. De eettafel is verlengbaar. Zo is er altijd voldoende plaats voor al dan niet genodigde extra gasten.

Van zetel tot extra bed

Ook de Dax zetel van Henders & Hazel is ideaal voor een appartement als dit, je tovert hem in een mum van tijd om tot een comfortabel zetelbed voor 2 personen. Een logee meer of minder? No worries!

Totaalinrichting

Edith kiest het liefst voor een totaalproject. Naast voor meubels kan ze dus ook bij Gero terecht voor al haar bed- en badkamertextiel in afdeling 01.

Wellness in de badkamer

De handdoeken, zeepdispensers, badmatten, … van bekende merken als Vandyck en Aquanova passen perfect in deze zachte look.

Kleuren die matchen

In dit appartement werd er aan ieder detail gedacht. Alles werd op mekaar afgestemd.

donkergrijze boxspring

Boxspring in lederlook 180x200 cm

€ 990

Master bedroom

Het schilderij van Edith achter de comfortabele boxspring is zeker een blikvanger in deze slaapkamer! Deze inrichting brengt je tot rust. De boxspring biedt al het nodige comfort voor een heerlijke nachtrust.

Logeerkamer

Ook de tweede slaapkamer is tot in de puntjes afgewerkt. De twee witte legplanken als zwevende nachttafeltjes zijn een origineel alternatief voor een klassieke nachtkast.

Oog voor detail

In heel dit interieur is er oog voor detail. Er wordt gewerkt met enkele accentkleuren, die je doorheen het volledige appartement ziet terugkomen. Rozig koper en wit zijn daar de opvallendste van.

Happy faces aan de muur

Deze ‘happy faces’ hoofdjes zijn een ontwerp van de Braziliaanse kunstenares Selma Calheira. Je kan ze in Edith haar galerij kopen.

atoll zetel henders and hazel

Fauteuil Henders & Hazel Atoll (verschillende kleuren)

€ 221

Bijzettafel Zuiver Cupid Large

€ 150

Gezellig lounge hoekje

Genieten van een ontspanningsmomentje kan in dit gezellige leeshoekje.

Wil je ook samenwerken?

Heb je ook een tweede verblijf om te verhuren of te verkopen? Wil je dit ook laten inrichten met Gero meubels? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten zoals dit. Ben je eerder te vinden voor een compleet andere woonstijl? Geen probleem! Wij hebben een heel ruim aanbod.

Of wil je een kantoorruimte, hotel/b&b of horecazaak inrichten? Ook dat kan!

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor je eigen stekje? Spring dan zeker eens binnen voor advies op maat van onze woonadviseurs.