Menu

Steuntje in de rug

Ook al is tijd kostbaar, je neemt maar beter op tijd en stond wat tijd om even te relaxen. In dit stoffen salon bijvoorbeeld. In deze 2,5-zit zijn er zelfs twee elektrische relaxen ingebouwd, die heel gemakkelijk met een druk op de knop te bedienen zijn. De stof en kleur van de zetel bepaal je helemaal zelf in onze winkel. Laat je hierin gerust begeleiden. Onze woonadviseurs maken je wegwijs doorheen het stoffenboek, zodat je de beste keuze voor jouw interieur kan maken.

salon met elektrische relaxen in stof

Salon met relaxfunctie

€ 1949

Eventjes onderuit relaxen

In deze comfortabele zetel zal je je gemakkelijk even kunnen afsluiten van alle drukte rondom jou. Hierin zit je helemaal zen en kan je alle spieren en gewrichten even tot rust laten komen. Weet je wat er nog zo handig is aan de ingebouwde ligfunctie? Je hebt helemaal geen bijkomende poef of voetenbankje meer nodig. Zo bespaar je ook nog eens plaats.

De beste ondersteuning

Lijkt je hoofd er na een lange dag soms af te vallen? Of lees je wel eens graag een boek in een rechte houding? Leg je hoofd dan te rusten op de comfortabele nek- en hoofdsteun.

Kan je ook wel een letterlijk steuntje in de rug gebruiken? Door de ergonomische vorm van de zetel wordt er geen zware druk op jouw lichaam uitgeoefend, waardoor pijnlijke klachten zullen afnemen en je veel aangenamer zal zitten.

Liever wat moderner?

Woon je eerder hedendaags? Je zult versteld staan van hoe modern salons met relaxfunctie kunnen zijn. Weg met het cliché dat relaxzetels oudbollig zijn. In moderne zetels zijn deze relaxfuncties heel goed weggewerkt en er wordt maar al te vaker gekozen voor een hip design. Het beste van twee werelden gecombineerd: design & zitcomfort.

Kom al onze relaxzetels eens uitproberen in onze toonzaal. Zo zal je het zalige zitcomfort helemaal zelf kunnen ervaren! 

Nog meer ontspannen ...

Salon in leder met relaxfunctie - per 20 cm

€ 5062

Relaxzetel Conform Time Out

€ 1831

Vraag nu jouw korting

PROMO

Hoeksalon met relaxfunctie

€ 3505

Relax met voetenbank Stressless Capri

€ 4436

Relaxzetel Conform Prime

€ 1822

Vraag nu jouw korting

PROMO

Relaxzetel Conform Prime

€ 1822

Vraag nu jouw korting

PROMO

Relaxzetel met voetenbank Stressless Reno

€ 2999

Relaxzetel met voetenbank Stressless View

€ 3518

Relaxzetel met voetenbank Stressless Aura

€ 3499

Hoeksalon in leder - per 10 cm

€ 4220

Elektrische relaxzetel met tillift

€ 698

Relaxzetel Conform Master

€ 2174

Vraag nu jouw korting

PROMO

Hoeksalon met relaxfunctie

€ 1919

Lederen salon met relaxfunctie

€ 3631

Hoeksalon met relaxfunctie in leder

€ 2999

Lederen salon met relaxfunctie

€ 4451

Salon met relaxfunctie

€ 1993