Menu

De slaapkamer als speelterrein

In welke kinderkamer wordt er alleen maar naar dromenland vertrokken? Goed geraden, in geen enkele. Jouw kind zijn of haar kamer maakt deel uit van een leuke ontdekkingsreis, het is een plek waar er geleerd en gespeeld wordt. Redenen genoeg dus om die kinderkamer eens grondig aan te pakken. We geven je wat inspiratie.

Kastmodule Lifetime Play & Store

€ 828

Deze Play & Store collectie van LIFETIME is super handig. De naam verraadt het zelf al. Deze kastmodule zorgt voor veel opbergruimte en er kan aan gespeeld of gewerkt worden. Onder deze moderne hoogslaper past deze Play & Store kastmodule perfect. Rol hem in om meer plaats te maken, rol hem uit wanneer het tijd is voor huiswerk. Dan kan de roltafel dienst doen als handige bureautafel. Je hoeft deze Play & Store uiteraard niet onder een hoogslaper te zetten. Ook als losstaand set vormt hij een mooi geheel in een kinderkamer.

In dit Lifetime Family stapelbed is er wel plaats voor twee kids. Altijd leuk om met een broertje of zusje op de kamer te liggen. Logee? Perfect!

Stapelbed Lifetime Family

€ 1396

4 bedden in 1

Bespaar een juniorbed en ga van een babybed direct over naar dit 4-in-1-bed, aan een voordelige pakketprijs. Alle ombouwmaterialen krijg je nu al mee. Zo kan je starten met een junior hemelbed, om dit nadien om te toveren tot een basisbed, om er enkele jaren later een hoogslaper van te maken. Je kan ook kiezen voor een extra bedlade, om er een logeerbed van te maken. 

Van basisbed naar hoogslaper

Dit basis juniorbed werd omgetoverd tot een hoogslaper met trapladdertje. Zo bespaar je plaats onder het bed en kan je hier extra speelgoed kwijt. Heel tof als je kinderen groter worden. Pas wanneer er klachten komen over hoofdpijn en pijnlijke voeten, zijn je kids dit bed na vele jaren ontgroeid.

Een greep uit onze kinder- en jeugdkamers vind je hier. Kom ook zeker eens langs, want we hebben nog véél meer in onze toonzaal staan. Bovendien kunnen we alle modellen van de LIFETIME collectie voor je bestellen.