Menu

Hoeksalons van S tot XXL

We herkennen het allemaal. Je verwacht veel volk over de vloer en je begint al snel het aantal zitplaatsen te tellen. Kennen je gasten elkaar goed? Dan zitten ze er heus niet mee in om wat dichter bij elkaar te zitten. Je eetkamerstoelen bieden gelukkig ook soelaas. Wil je toch al je gasten comfortabel in de zetel laten zitten? En vooral, ben je zelf iemand die graag veel plaats heeft? Dan kan je kiezen voor een groot hoeksalon. Of woon je compact en heb je niet zo veel ruimte? Ontdek dan snel onze meest populaire hoeksalons, van S tot XXL. 

Kies de ideale opstelling

Een mooi salon gezien, maar is het te groot? Een zetel die 'gewrongen' lijkt te staan, is ook maar niets. Laat je salon daarom altijd voor de volle 100% passen in je interieur. Kies voor perfecte match met de ruimte van jouw zithoek. Bovendien kan je kiezen uit een hele waaier aan stoffen en kleuren. De meeste modulaire salons zijn afgewerkt aan alle losse elementen, waardoor deze onderdelen ook afzonderlijk mooi staan. We stellen je onze populairste modellen van hoeksalons even voor.

Grijs design hoeksalon

Design hoeksalon

€ 4974

Verfijnd hoeksalon

Deze zetel heeft een heel elegante look door de kwalitatieve stof en de fijne, zwarte pootjes.

Grijs design hoeksalon

Design hoeksalon

€ 4974

Strakke look

Je hoeft dit hoeksalon zeker niet tegen een muur te zetten. Ook de achterkant is tot in de puntjes afgewerkt. De strakke lijnen en de stevige kussens geven een extra 'design touch' aan dit stoffen hoeksalon.

Voor ieder budget 

Al onze salons worden gekenmerkt door hun materiaal, dikte, slijtweerstand, vlekbestendigheid en de zonneweerstand. Onze woonadviseurs leggen je graag de voordelen en kwaliteiten van iedere soort uit. Zo kan je de zetel volledig afstemmen op jouw gebruik en budget.

1 salon, verschillende looks. In dit frisse interieur zorgt dit hoeksalon voor een zomerse 'Ibiza vibe'. De donkere naad zorgt voor een leuk contrast met de rest van het lichte interieur. Kies je voor een andere kleur of voor een totaal andere textuur van stof, dan kan je eenvoudig een compleet andere look creëren. We hebben salons die passen in heel uiteenlopende woonstijlen.

groot hoeksalon in stof u-vorm

Groot hoeksalon (verschillende opstellingen)

Prijs op aanvraag

Hoeksalon (verschillende opstellingen)

€ 3764

Kies je rughoogte

Ben je klein of juist heel groot van gestalte? Geef dit aan, we houden hier rekening mee voor de rughoogte van je nieuwe zetel. 

Hoeksalon (verschillende opstellingen)

€ 1833

Salontafel rechthoekig zwart

€ 592

Compacte zetel

Woon je compact? In dit interieur in Brussel oogt hetzelfde salon opnieuw helemaal anders. Zo zie je maar dat er veel mogelijkheden zijn. Ben je benieuwd naar hoe dit salon er in real life uitziet? Kom er gerust eens in zitten in onze winkel en doe of je thuis bent.

Design hoeksalons 

Ook dit model 'Robin' van het populaire Belgische merk Koozo is erg gewild. De sofa’s van Koozo zijn echte designbanken. Een juiste focus op kwaliteit en de verfijnde detailafwerking maken hier het verschil. De losse onderdelen van dit hoeksalon schuif je eenvoudig tegen mekaar, maar ook vrijstaand zijn ze mooi afgewerkt.

koozo robin zetel

Hoeksalon Koozo Robin

€ 2630

Voor iedere woonstijl

Dit lichte hoeksalon heeft een klassevolle uitstraling, door de kwalitatieve stof en afwerking. Woon je groot, dan is een opstelling zoals in onderstaand interieur prachtig. De combinatie met de zwarte woonaccessoires, zoals de metalen salon- en bijzettafels, zorgen voor een mooi zwart-wit contrast. De ingebouwde wandplanken creëren extra diepte en zorgen voor een optimale benutting van alle ruimte. Ook de combinatie met een bepaald type tapijt kan deze look helemaal anders maken.

groot hoeksalon wit

Groot design hoeksalon wit

€ 5657

Salontafel rechthoekig zwart

€ 592

Bijzettafel zwart metaal

€ 298

Groot hoeksalon in stof

€ 1328

Wandplank Shelfmate type A

€ 89,90

wandplank D-Bodhi Shelfmate type D

Wandplank Shelfmate type D

€ 79,90

wandplank D-Bodhi Shelfmate

Wandplank Shelfmate type B

€ 69,90

Met of zonder longchair

Houd je van een ligstuk aan je zetel? Dat kan! Heb je minder plaats om met de voetjes lang onderuit te liggen? Geen probleem, we kunnen de opstelling van onze salons aanpassen naar de beschikbare ruimte. 

Hoeksalon in stof

€ 1447

Originele afwerking

Deze zetel typeert zich door de strakke, vierkante vlakken in de stof. In onze toonzaal hebben we verschillende originele hoeksalons staan. 

Lederen hoeksalons

Als je nog niet goed weet welk type salon je wilt, bekijk dan snel onze checklist. Kies je voor leder, heb je opnieuw een grote keuze. Onze lederafdeling werd in maart nog helemaal vernieuwd. Laat je er inspireren door onze verschillende inspiratieboxen.

Groot hoeksalon (verschillende uitvoeringen)

€ 3169

Verschillende soorten leder

Kom je graag meer te weten over welke types leder er bestaan? Lees dan snel onze vorige blogpost. Als een lederen zetel het nodige en correcte onderhoud krijgt, zal hij alleen maar mooier worden met de jaren.

Hoeksalon in geschuurd leder

€ 3972

Geschuurd leder is trendy

In dit interieur zie je dit hoeksalon in geschuurd leder, een hedendaagse woontrend die we de laatste jaren meer en meer zagen terugkomen. Thuis mag er geleefd worden en mogen dus ook natuurlijke imperfecties in het leder zichtbaar zijn. Dit bruine salon is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ledertypes. 

Hoeksalon met relaxfunctie

€ 3505

bijzettafel landelijk hout metaal

Salontafel 60x60 cm

€ 266

Grote keuze in onze winkel

Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal. Weet je niet waar te beginnen? Onze woonadviseurs maken je graag wegwijs. Vergeet ook zeker niet een foto en de afmetingen van je zithoek mee te nemen, zo kunnen we je nóg beter begeleiden.