Menu

Frisse tuincollectie

Ook al stijgt de temperatuur met de dag, de tuinmeubelen van Fermob blijven een heel jaar door even fris ogen. Je wordt op slag vrolijk van hun nieuwste designs in de meest levendige kleuren. Houd je het liever sober? Ook dan is Fermob een tuinmerk voor jou. Ook in groen, grijs, wit, blauw, ... zijn al hun modellen verkrijgbaar. In totaal bestaan er 24 Fermob kleuren, keuze genoeg!

Kom snel deze tuincollectie ontdekken in onze toonzaal. Denk al maar aan lang tafelen buiten, een BBQ met de vrienden of lekker relaxen op het terras met een verfrissing in de hand. Bij ons begint het in ieder geval al te kriebelen. Het moment om jouw tuin, terras of balkon helemaal zomerproof te maken, is aangebroken!

Deze Fermob tuinset 'Bellevie' is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, blauw, groen, ... 

Knalgeel lounge set

Hoe chill zit dit tuinsalon? Ideaal om lekker in weg te dromen bij een boek, om in te aperitieven met je vrienden of quality time buiten te hebben met je familie, ... Kom hem eens uitproberen in onze toonzaal. 

Tuinbank Fermob Luxembourg rozemarijn

€ 353

Sfeervolle outdoor verlichting

Deze Balad Lamp aan een staander zorgt ook in de late uurtjes voor de perfecte sfeer buiten. Hij is verkrijgbaar in verschillende frisse en neutralere kleurtjes.

Een greep uit onze Fermob collectie

Stapelstoel Fermob Luxembourg cactus

€ 193

Tuintafel Fermob Luxembourg rozemarijn 207x100 cm

€ 949

Onze tuincollectie vind je achteraan in de middengang. Spreek gerust een van onze woonadviseurs aan. Doorheen het jaar lopen er mooie kortingen op onze collectie.