Menu

Design van de bovenste plank

Deze Air Wildwood Table is van het innovatieve, Italiaanse design merk Lago. Het glazen onderstel lijkt de tafel te doen zweven. De glazen poten staan kruiselings op elkaar, wat het design extra versterkt. Deze design tafel, naar het ontwerp van Daniele Lago, heeft een verrassende gebruiksvriendelijkheid voor al haar gasten errond.

Lago Air Table

Het verweerde tafelblad bestaat uit een massieve houten blok, waarin de natuurlijke elementen die hout typeren nog goed te zien zijn. Het contrast tussen het zware hout en de verfijnde eigenschappen van het kwalitatieve glas, maakt deze tafel extra speciaal. Glas wordt anders eerder met 'broos' geassocieerd. Toch vormt het hier het sterke fundament van de tafel.

Tafel met glazen poten

In elke kamer

Deze design tafel staat mooi in elke ruimte. Zeker wanneer de tafel dicht bij een raam wordt geplaatst. De combinatie van het glas en de doorzichtigheid ervan maken je interieur ook lichter. 

De Air Wildwood Table is verkrijgbaar in verschillende formaten. Er zijn zowel variaties in breedte als in hoogte. Er bestaat ook een bijzettafel van, in hetzelfde design. Deze tafel kan trouwens ook bevestigd worden aan de muur, zodat je een zwevend werkblad krijgt. In deze versie heeft de tafel maar één poot in transparant, gehard glas. Deze tafel is ideaal voor cafés, maar kan ook gebruikt worden als ontbijttafel in een grote keuken.

Lago Wildwood Air Table

Stevig tafelblad

Zoals je kan zien, meet het tafelblad enkele centimeters in dikte. Toch is de Tafel Air stijlvol, ruim en licht van gewicht. Ze is ontworpen voor het leven dat zich rond haar afspeelt. Als je aan deze tafel zit, geniet je even van de rust middenin de stroom van het dagelijkse leven.

Lago Air Wildwood Table

Ook in een kantoorruimte of in een bureau thuis komt deze tafel mooi tot haar recht. Wil je een totaalinrichting van je kantoorruimte? Wij hebben ervaring met de inrichting van de mooiste werkplekken. Voor meer informatie, mag je ons altijd contacteren

Kom deze tafel eens bewonderen in onze toonzaal. Zet je er even rond en zweef zelf in gedachten weg. Je kan deze Air Wildwood Table vinden in onze designafdeling 05, achteraan in onze winkel.