Menu

Budgetproof boxsprings

Wist je dat we naast de bekende, grote merken ook budgetvriendelijke boxsprings in onze slaapafdeling hebben? Al vanaf € 779 heb je een volledige tweepersoonsboxspring. Ze komen in alle vormen en maten, maar de meeste standaardformaten gaan van 120x200 cm tot 180x200 cm. Deze boxsprings zullen je zeker liggen.

Zalige nachtrust

Niets zaliger dan een lange nachtrust die door niets of niemand onderbroken wordt. Al zeker niet door een pijnlijke rug, nek of schouder. Daarom is het belangrijk dat je je laat adviseren door een slaapexpert bij de keuze van een nieuw bed. Kies je voor een bed met lattenbodem en aparte matras of voor een hogere boxspring? Ze hebben elk hun voordelen. Beide types hebben een gelijkwaardig ligcomfort en geven quasi dezelfde lichaamsondersteuning. De keuze van bed zal meer van jouw persoonlijke voorkeur, smaak en budget afhangen. De belangrijkste voordelen van de boxspring hebben we even op een rijtje gezet.

Boxspring 180x200 cm

€ 1224

Bijzettafel Pomax So Cute 60x40 cm

€ 120€ 109,90

PROMO

Wat is een boxspring?

Heel simplistisch kan je het vergelijken met een houten bedkader met daarin een matras met metalen veren. In combinatie met een daaropliggende matras - en eventueel nog een topper erbovenop - kan je het als een boxspring bed omschrijven. Sommige van onze boxsprings kan je van scratch samenstellen en personaliseren: kies een hoofdbord en voeteneinde, het type stof, de afmetingen, het type matras en topper, ... Bij enkele bekende merken zoals Tempur, Beka, Revor, Styldecor is dit allemaal mogelijk. Hier stel je op basis van jouw behoefte het best mogelijke slaapcomfort samen, in overleg met onze slaapexperts.

Daarnaast vind je in ons gamma ook nog een hele reeks budgetvriendelijke boxsprings met 'standaardformaten', waarbij je uit een beperkter assortiment kan kiezen. Deze boxsprings zijn niet personaliseerbaar, al kan je wel uit verschillende kleuren en stoffen kiezen. Meestal hebben we deze boxsprings in voorraad.

a
donkergrijze boxspring

Boxspring in lederlook 180x200 cm

€ 990

Eyecatcher in de moderne slaapkamer

Deze donkergrijze boxspring in lederlook past heel mooi in een moderne slaapkamer. Hij is verkrijgbaar in een breedte van 140, 160 of 180 cm. De lengte is standaard 200 cm. Je vindt hem nu ook met elektrisch verstelbare functies in onze toonzaal.

donkergrijze boxspring

Boxspring in lederlook 180x200 cm

€ 990

Sober of uitbundig?

Hetzelfde bed als hiernaast, een compleet andere look. Veel hangt af van hoe je de slaapkamer aankleedt. Hou je van sober of pimp je de kamer graag met met veel accessoires? Een tapijt, een bankje aan het voeteneinde, een hocker, een grote kamerplant, ... Heb je een bepaalde stijl voor ogen? Scandinavisch, klassiek of design? Het grote voordeel van deze basic boxspring is dat hij binnen zeer uiteenlopende stijlen past. De uiteindelijke look wordt toch voornamelijk door de afwerking van de kamer bepaald. Wat alle boxspring bedden gemeen hebben, is hun volumieuze uitstraling. Kies je liever voor een verfijnde look? Dan stap je best over naar een bedkader met matras en lattenbodem.

Boxspring 160x200 cm

€ 1199€ 899

PROMO

De voordelen van een boxspring

Hogere instaphoogte
Ook al ga je slapen, het is niet de bedoeling dat je bij de gedachte van in bed te moeten stappen al doodmoe wordt, toch? Het in- en uitstappen zal veel makkelijker gaan bij een boxspring. De eenvoudige reden hiervoor? Boxspring bedden zijn hoger dan gewone bedkaders.

Luxegevoel
Ga je op hotel, dan is de kans groot dat je in een boxspring zal slapen. Wil je dit luxueuze hotelgevoel mee naar huis nemen? Een mooi afgewerkte boxspring zal hier zeker bij helpen. Achter een boxspring wordt er ook wel eens een hocker geplaatst.

Goede ventilatie
Zoals bij elk type bed, is de ventilatie van de matras iets om aandacht aan te schenken. Bij een boxspring zit deze goed, door de luchtige pocketveren die in de matras verwerkt zitten. 

Comfort op maat
Sommige boxsprings hebben een extra topper boven de matras. Veel ligcomfort wordt door deze toplaag bepaald. Lig je liever hard of zacht? Heb je een voorkeur voor koudschuim, traagschuim, latex, geltex, ...? Door deze afdeklaag wordt comfort op maat mogelijk gemaakt. Bij de grote merken zoals Beka, Revor, Styldecor, ... gaan deze keuzemogelijkheden in toplaag heel ver. Vraag gerust advies aan onze woonadviseurs.

Elektrische of vlakke boxsprings
Zoals dit ook bij een lattenbodem mogelijk is, kan je elektrische functies toevoegen aan je nieuwe boxspring. Hiervan hebben we ook een aantal modellen in onze toonzaal staan. Bespreek je wensen zeker met een van onze slaapexperts. Zij kunnen je hierover advies op maat geven.

Boxspring 180x200 cm

€ 990€ 890

PROMO

Waarmee rekening houden?

Laat je bij de keuze van de ideale boxspring begeleiden door een van onze slaapexperts. Zij weten waarop je moet letten en dragen met plezier hun kennis aan je over. Vaak worden er een paar essentiële zaken vergeten, zoals extra ruimte voor grote hoofdkussens. Bij het uitkiezen van een nieuw bed moet je altijd een matraslengte kiezen die minimum 20 cm langer is dan jezelf. Er zijn ook grote verschillen in de binnenvering in de boxspring. Uiterlijk vertoon is niet alles, wees daar zeker goed van bewust. Hecht ook voldoende belang aan een kwalitatief hoofdkussen en donsdeken. In afdeling 12 helpen we je graag verder.

Wil je al deze boxsprings eens komen uitproberen? Leg je gerust neer in onze toonzaal. We maken je wel wakker als je snurkt.

Een greep uit onze budgettoppers

Boxspring 160x200 cm

€ 1199€ 899

PROMO

Boxspring in lederlook 180x200 cm

€ 990

Boxspring 180x200 cm

€ 779

Boxspring 180x200 cm

€ 999

Boxspring 180x200 cm

€ 1224

Boxspring 160x200 (incl. matras)

€ 1275€ 990

PROMO

Boxspring 180x200 cm

€ 990€ 890

PROMO

Boxspring 120x200 cm

€ 584