Menu

7 tips voor de last-minute Sint

Is de Sint dit jaar wat laat begonnen met zijn zoektocht naar cadeautjes? Geen paniek, wij hebben nog 7 originele last-minute cadeautips voor deze goede kindervriend. 

Tip 1

Dierenkop in pluche

Zowel Wild & Soft als Childhome hebben hier beestig leuke collecties in. Wat is het lievelingsdier van je zoon of dochter? Een haai, leeuw, tijger, olifant, aap, konijn of eenhoorn? We hebben ze hier allemaal. Deze Trophy dierenkoppen hang je gemakkelijk op aan de muur. Ze vrolijken meteen de kamer op. Een populair geschenk! Bijkomende cadeautip: een bezoekje aan de dierentuin. Dan is het cadeau helemaal in beestenboel thema.

Tip 2

Tipitent in de kamer

Altijd leuk voor kinderen: een tipitent. Kies voor een print die het best bij de stijl van de kinderkamer past, zodat het geen mikmak van kleuren wordt. Heb je een aparte speelkamer, dan kan je hierin ook netjes al het speelgoed en knuffels opbergen. Eens wat anders dan een traditionele speelgoedkoffer, toch?

Tip 3

Vrolijk dekbed 

Kinderen hebben een rijke fantasie. Laat ze 's nachts de astronaut, ballerina, amazone of profvoetballer zijn waar ze overdag van dromen. Onder deze prachtige dekbedovertrekken van SNURK bijvoorbeeld?

Tip 4

Schattig nachtlampje

Met zo'n nachtlampje van LUCIDE in de kamer slapen de kleinsten eens zo goed. Ontdek ook alle andere modellen, zoals een beertje, cactus of nijntje. Ze hebben allemaal iets gemeen: als je kon kiezen deed je ze nooit meer uit. Zo leuk zijn ze!

Tip 5

Mooie lichtslinger

Leuk voor de kleinsten, maar zeker ook voor tieners. Want ook bij hen komt de Sint graag langs. Kom ons assortiment lichtslingers ontdekken, we hebben ze in allerlei verschillende kleurtjes.

Tip 6

Nieuwe bureaustoel

Een nieuwe bureaustoel studeert eens zo goed. Ook niet onbelangrijk! Kies er een in een flashy kleurtje of in neutraal wit of zwart. De bureaustoel groeit met je kind mee, want hij is in hoogte verstelbaar. Ergonomie is heel belangrijk. Heb je nog meer vragen hierover? Spreek gerust een van onze woonadviseurs van de afdeling kinderkamers aan op de eerste verdieping. Zij leggen je graag alle mogelijkheden uit.

Tip 7

Comfy zitzak

Extra leuk in de slaapkamer: een fluffy zitzak. Of houdt je zoon of dochter eerder van een neutrale kleur, zoals mintgroen of lichtblauw? We hebben het allemaal. Kom ze zeker eerst eens uitproberen in onze winkel.

Welkom lieve Sint

Dit zijn nog maar enkele ideetjes. Zo is er nog véél meer cadeau-inspiratie te vinden in onze winkel. Spring op je schimmelpaard en galoppeer snel richting Gero Wonen. Onze schouw en draaideuren staan al voor je open.

Nog meer cadeautips

Tipi tent

€ 89

Nachtlamp konijn

€ 29,94

Nachtlamp beer

€ 29,94

Nachtlamp kikker

€ 29,94

Nachtlamp cactus

€ 34,94

Tipi bed

€ 449

Vraag nu jouw korting

PROMO

Zitzak Vetsak Flokati

€ 549,90

Zitzak Vetsak Cord Velours donkergrijs

€ 489,90

Jeugdkamer Bopita Camille

€ 2173

Vraag nu jouw korting

PROMO

Bureau wit

€ 234

Bureau wit

€ 331

Bureaustoel

€ 59

Bureaustoel geel

€ 59

Bureaustoel

€ 89

Kinderbed Flexa Play 90x200 cm

€ 203

Vraag nu jouw korting

PROMO

Dekbedovertrek 140x220 cm

€ 59,90

Dekbedovertrek 140x220 cm

€ 59,90

Opbergkist

€ 98