Menu

Salons op maat per 10 of 20 cm

Soms zie je een salon, maar denk je: "paste dit salon maar in mijn interieur." Daar hebben wij een oplossing voor. Een aantal salons kan je per 20 cm en zelfs per 10 cm op maat laten maken. Ben je heel groot of juist heel klein van gestalte? Ook dan zal je nog steeds comfortabel kunnen zitten. Je kan namelijk de zithoogte, zitdiepte en afmetingen van je salon helemaal zelf gaan bepalen.

Hoeksalon in leder - per 10 cm

€ 4220

Stel zelf jouw ideale salon samen

Twee vragen moet je jezelf stellen. Hoe groot is mijn zithoek? En hoe groot ben ik zelf? In onze afdeling modern en in onze lederafdeling vind je salons waarbij je zelf de opstelling en afmetingen in de hand hebt. Zoals je eerder hier al kon lezen, zijn de meeste (hoek)salons aanpasbaar in opstelling, van S tot XXL. Voor deze salons op maat gaan de opties nóg een tikkeltje verder.

Kies je zithoogte & zitdiepte

Heb je lange benen of een korte rug? In dit salonprogramma kan je zelf de zithoogte en zitdiepte gaan bepalen. Met een lintmeter en een configurator tool bij de hand wordt dit salon op jouw maat samengesteld. Een opluchting voor velen die maar geen geschikt salon konden vinden.

Kies het materiaal

Heb je een voorkeur voor leder, lederlook of stof? Ook hierin zijn de keuzemogelijkheden groot. Zo hebben we zelfs een reeks stoffen die speciaal op de onderhoudsvriendelijkheid ervan gericht zijn. Maak ook kennis met onze selectie Aquaclean stoffen. Zijn je zetels hiermee bekleed, dan kan je de stof gemakkelijk met een beetje water en milde zeep reinigen. Ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Relaxfunctie?

Leg je graag je voeten even omhoog? Dan kan je kiezen voor een ingebouwde, elektrische relaxfunctie. Nieuw hierin is de 'Max Relax', waarbij je voeten hoger komen te liggen, wat voor een nog zaliger comfort en betere bloeddoorstroming zorgt. Ook de hoofdsteunen kan je kantelen, waardoor je nek de nodige ondersteuning krijgt tijdens het lezen of tv-kijken.

Advies op maat 

In onze winkel zetten we jouw interieurideeën om naar een mooi 3D-ontwerp. Zo zie je meteen hoe jouw toekomstig salon er zal uitzien. Toch iets anders in gedachten? Leg het ons voor, wij passen het meteen aan naar jouw wensen.

Wij luisteren naar jou

Woonadviseur Jean-Claude vertelt:
"Met ons salonprogramma op maat spelen we sterk in op de behoefte van de klant. Tegenwoordig wil iederéén zijn ruimte optimaal benutten. Alles begint met het aandachtig luisteren naar jouw specifieke wensen.

Het leuke aan het programma is vooral de onbeperkte keuze. Van poothoogte tot zacht of stevig comfort, werkelijk alles is bespreekbaar. Vergeet ook niet dat je zelfs keuze hebt tussen verschillende relaxfuncties!

Persoonlijk vind ik de maatwerkoptie per 10 cm een echte topper. Zo is de zetel nooit te groot of te klein, maar past hij volledig in de gehele ruimte. Kortom: jij vraagt, wij draaien!"

Handige configurator tool

Op de iPad maken we in de salon configurator een ontwerp van de opstelling en afwerking die jouw voorkeur geniet. 

Veel keuzemogelijkheden

Benieuwd naar ons aanbod? Kom eens langs, dan tonen we je onze meest populaire modellen. Maar zoals je weet, zijn de keuzemogelijkheden enorm groot.

Hoeksalon in leder - per 10 cm

€ 4220

Een greep uit ons aanbod salons op maat 

Hoeksalon in leder - per 10 cm

€ 4220

Hoeksalon - per 10 cm

€ 2523

Hoeksalon met relaxfunctie - per 10 cm

€ 2422

Hoeksalon met relaxfunctie in leder - per 20 cm

€ 4151

Salon in leder met relaxfunctie - per 20 cm

€ 5062