Menu

Maatkasten bij onze klanten

Maatkasten kunnen overal in huis geplaatst worden. Denk jij bij maatwerk vooral aan de slaapkamer of hal? Toch gaan de mogelijkheden veel verder, want je hebt super handige opbergoplossingen verspreid over de hele woning. Woon je op een compact appartementje? Dan zijn maatkasten vaak nóg nuttiger, omdat je alle ruimte maximaal kan benutten.
Laat je inspireren en bekijk hier enkele situaties waarvoor we een passende oplossing kunnen aanbieden.

We werken samen met verschillende fabrikanten, waaronder Noteborn. Kwalitatief vakmanschap staat altijd centraal.

We tonen je alvast enkele maatwerkrealisaties die onze vakmensen bij onze klanten thuis geplaatst hebben.

Inbouwkast slaapkamer

Project in Brussel

Slaapkamer met rechte muur

Dit is een project dat we in Brussel gedaan hebben. Voordeel van deze kast? Het oogt meteen heel opgeruimd in de kamer. Had je een kast tegen die muur gezet, dan was je die ruimte kwijt geweest. Nu werd de kast in de muur verwerkt, handig.

De inrichting van deze slaapkamer doet wat denken aan de Victoriaanse stijl. Typisch hiervoor zijn de noppen in het hoofdbord en de zijden lakens. Het donkere hout van de kast past hier perfect bij.

Project in Boortmeerbeek

Slaapkamer met schuin dak

Kamers op zolder, je komt ze vaak tegen. In Merchtem plaatsten we deze kast onder een schuin dak. De lichtinval weerkaatst mooi op de glazen deuren.

Inbouwkast schuine muur

Project in Berlaar

Frisse jongenskamer 

In Berlaar hebben we de totaalinrichting van deze frisse jongenskamer gedaan. Deze witte maatkasten maken de kamer heel licht. Van ontwaken in zo'n frisse kamer wordt elk kind instant goed wakker én goed gezind, zalig!

Project in Boortmeerbeek

Girly meisjeskamer

Ook hier is wit mooi. Je kan afwerken met kleurrijke accenten. In dit project in Boortmeerbeek was roze overduidelijk de finishing touch. Als je goed ziet, zie je dat de kast binnenin geplaatst werd tegen een schuin plafond. Dat maakt deze maatkast zo uniek, voor alle situaties is er een oplossing. Is de kast gesloten, dan sluit ze perfect aan op de schuine wand.

Project in Berlaar

Kast op maat in de hal

De hal is eigenlijk hét visitekaartje van jouw woning. Ook al hoef je je niets aan te trekken van andermans mening, een positieve eerste indruk is altijd fijn.

Als je bezoekers niet graag veel inkijk geeft op jouw verzameling jassen en schoenen (shopaholic alert?) kan je hier een stijlvolle maatkast voorzien. Oftewel kies je voor een blikvanger die de hal meteen goed vult. Dit kan je doen door te werken met contrastkleuren. Oftewel kan je kiezen voor een sobere variant, die bijna in de hal weggewerkt is. Dan kies je bijvoorbeeld voor een witte kast die in een witte muur weggewerkt is. In veel woningen is de hal een smalle ruimte. Door hier te kiezen voor een maatkast, kan je die kostbare ruimte optimaal benutten.

Project in Brussel

Maatkast in de badkamer

Dit kom je niet zo vaak tegen bij mensen thuis. Eerder op hotel of in een gezellige bed & breakfast. Dit project in Brussel wordt regelmatig verhuurd. Geef toe, zo’n kast geeft zeker een meerwaarde aan je badkamer. Een stijlvolle oplossing om je handdoeken, cosmetica en ander toiletgerief in op te bergen. Dat betekent niet dat je geen extra rek of console mag voorzien. Beide kunnen.                    

maatkast badkamer

Wil je advies op maat?

Wil je ook een inbouwkast? De meeste kasten van deze projecten zijn van het merk Noteborn. Kom zeker eens langs. Onze woonadviseurs geven je advies, ook op maat. Als dat geen toeval is. Samen met jou tekenen we de maatkast uit die perfect aan al jouw wensen voldoet. We vragen je wel om een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor jouw ontwerp kunnen voorzien en je niet moet wachten. Welkom in afdeling 11!

Maak hier een afspraak