Menu

Maatkasten bij onze klanten

Maatkasten kunnen overal in huis geplaatst worden. Denk jij bij maatwerk vooral aan de slaapkamer of hal? Toch gaan de mogelijkheden veel verder, want we bieden super handige opbergoplossingen aan voor alle kamers in huis. Woon je in een compact appartement? Dan zijn maatkasten vaak nóg nuttiger, omdat je zo alle ruimte maximaal kan benutten.

Laat je inspireren en bekijk hier enkele situaties waarvoor we je een passende oplossing kunnen aanbieden.

We werken samen met verschillende fabrikanten, waaronder Noteborn. Kwalitatief vakmanschap staat bij dit merk altijd centraal.

Hieronder tonen we je alvast enkele maatwerkrealisaties die onze vakmensen bij onze klanten thuis geplaatst hebben. 

Inbouwkast slaapkamer

Project in Brussel

Slaapkamer met rechte muur

Dit is een project dat we in Brussel gedaan hebben. Het grote voordeel van deze ingebouwde kast? Je bespaart plaats en de kamer oogt meteen heel netjes. Had je een kast tegen die muur gezet, dan was je die ruimte kwijt geweest. Nu werd de kast in de muur verwerkt, handig.

De inrichting van deze slaapkamer doet wat denken aan de Victoriaanse stijl. Typerend hiervoor is het gecapitonneerde hoofdbord. De zijden lakens maken deze look af. De donkere houtkleur van de kast past hier ook perfect bij.

Project in Boortmeerbeek

Slaapkamer met schuin dak

Kamers op zolder, je komt ze vaak tegen. In Merchtem plaatsten we deze kast onder een schuin dak. De lichtinval weerkaatst mooi op de glazen deuren.

Inbouwkast schuine muur

Project in Berlaar

Frisse jongenskamer 

In Berlaar hebben we de totaalinrichting van deze frisse jongenskamer gedaan. Deze witte maatkasten maken de kamer heel licht. Van ontwaken in zo'n frisse kamer wordt elk kind goed wakker én instant goed gezind, zalig!

Project in Boortmeerbeek

Girly meisjeskamer

Ook hier komt de witte maatkast mooi tot zijn recht. Als je voor wit kiest, kan je gemakkelijk werken met kleurrijke accenten in de kamer. Bij dit project in Boortmeerbeek werd er overduidelijk voor de knalkleur roze gekozen als finishing touch. Als je goed kijkt, zie je dat de kast binnenin tegen een schuin plafond geplaatst werd. Had je hier een standaardkast gezet, was er veel kostbare ruimte verloren gegaan. Dat maakt maatwerk zo handig, voor alle situaties bestaat er een oplossing. Is de kast gesloten, dan zie je zelfs niet meer dat het schuine plafond in de kast verder loopt.

Project in Berlaar

Kast op maat in de hal

De hal is eigenlijk hét visitekaartje van jouw woning. Ook al hoef je je niets aan te trekken van andermans mening, een positieve eerste indruk is altijd fijn.

Als je bezoekers niet graag veel inkijk geeft op jouw verzameling jassen en schoenen, kan je hier een stijlvolle maatkast voorzien. Oftewel kies je voor een blikvanger, oftewel kies je voor een subtielere variant. Een witte kast tegen een witte muur oogt altijd stijlvol. Bij vele woningen is de hal een smalle ruimte. Door hier te kiezen voor een maatkast, kan je die ruimte toch optimaal benutten.

Project in Brussel

Maatkast in de badkamer

Dit kom je minder vaak tegen bij mensen thuis. Je ziet het eerder op hotel of in een gezellige bed & breakfast. Dit project in Brussel wordt regelmatig verhuurd. Geef toe, zo’n kast geeft zeker een meerwaarde aan je badkamer. Een stijlvolle oplossing om je handdoeken, cosmetica en ander toiletgerief in op te bergen. Dat betekent niet dat je geen extra rek of console mag voorzien. Beide kunnen.

maatkast badkamer

Wens je advies op maat?

Wil je ook een inbouwkast? De meeste kasten van deze projecten zijn van het merk Noteborn. Kom zeker eens langs. Onze woonadviseurs geven je advies, ook op maat. Als dat geen toeval is. Samen met jou tekenen we een maatkast uit die perfect aan al jouw wensen voldoet. We vragen je wel om vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor jouw ontwerp kunnen voorzien en je zeker niet hoeft te wachten. Welkom in afdeling 11!

Maak hier een afspraak