Menu

Knappe kuipstoelen

Een model dat tegenwoordig erg populair is, is de kuipstoel. Kuipstoelen hebben een hoge rug die overgaat in een armsteun. Ze lijken dus een beetje op een kuip, vandaar ook de naam. Op onze website vind je er een heleboel en in onze toonzaal hebben we nog veel meer modellen!

Kuipstoel HAY AAC22 crème met eiken poot

€ 235

HAY AAC

Wie regelmatig interieurblogs en Pinterest bezoekt, kan er niet naast kijken: deze HAY About A Chair stoelen zijn zeer gekende en populairste kuipstoelen. Terecht, want het tijdloze design ontwerp valt bij heel wat mensen in de smaak. 

Wat deze HAY kuipstoel zo geliefd maakt bij het grote publiek, is de grote keuze in afwerking. Zo kan je kiezen uit een kunststoffen kuip, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, van eenvoudig wit tot een opvallend koraalrood. Je kan er ook voor kiezen om de kuip – deels of volledig – met stof te bekleden. Deze kuipstoelen zijn ook wel gekend als 'AAC surface'. Je kan er ook gewoon een los kussentje in leggen. Ook hierin bestaan er veel kleurtjes.
Daarnaast kan je kiezen voor een zwarte of voor een blank eiken poot. Dankzij deze keuzemogelijkheden kan je zelf de perfecte kuipstoel samenstellen. Onze woonadviseurs helpen je hier graag bij. 

Kristalia Elephant

De Kristalia Elephant is een kuipstoel die in 2010 ontworpen werd door Eva Paster en Michael Geldmacher. Deze ontwerpers lieten zich inspireren door de achterkant van een olifant. De naam is dus niet zo heel erg vergezocht. Het resultaat is een kuipstoel met vloeiende lijnen die er zowel robuust als elegant uitziet. Deze stoel past perfect in een strak design interieur.

Deze award winnende kuipstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van strak wit tot een warm bruinrood. Voor de liefhebbers is er ook een versie die bekleed werd met leder of stof. Er is dus voor ieder wat wils.

Kuipstoel met sledepoot

Deze budgetvriendelijke kuipstoel bestaat in zwart of wit en heeft binnenin een grijs kussen. De zwarte verfijnde en gesloten sledepoot springt meteen in het oog. Momenteel neemt deze stoel deel aan onze 5+1 GRATIS actie. Meer info over deze promo vind je hier

Nog veel meer kuipstoelen in onze winkel

Deze populaire kuipstoelen zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod. Kom eens naar onze toonzaal om de rest van onze collectie te ontdekken. Je zal verrast worden door de grote keuze aan kuipstoelen.