Menu

Knappe kuipstoelen

Een model dat tegenwoordig erg populair is, is de kuipstoel. Kuipstoelen hebben een hoge rug die overgaat in een armsteun. Ze lijken dus een beetje op een kuip, vandaar ook de naam. Op onze website vind je er al een heleboel en in onze toonzaal hebben we nog veel meer andere modellen. Je bent altijd welkom in onze winkel om deze collectie te komen ontdekken.

HAY aac 22 kuipstoelen design

Kuipstoel HAY AAC22 crème met eiken poot

€ 245

Kuipstoel AAC 22 van HAY

Wie regelmatig interieurblogs en Pinterest bezoekt, kan er niet naast kijken: deze About A Chair kuipstoelen van HAY zijn hot. Terecht, want het tijdloze design valt bij heel wat mensen in de smaak.

Wat deze HAY kuipstoel zo geliefd maakt, is de grote keuze in afwerking. Zo kan je kiezen voor een kunststoffen kuip of voor een kuip die gedeeltelijk of volledig met stof bekleed is. Alle stoelen zijn sowieso in verschillende kleuren verkrijgbaar en bijna ieder seizoen komt HAY met nieuwe trendkleuren. Kies je voor een kunststoffen kuip, dan kan je er ook een vilten kussentje in leggen. Deze bestaan ook in vele kleuren. Sommige HAY lovers wisselen dan ook regelmatig van kleur, per seizoen bijvoorbeeld. Een toffe manier om je eetkamerstoelen eens een andere look te geven. Ook de kleur van de poot kan je kiezen: zwart of eik. Dankzij de vele keuzemogelijkheden kan je zelf de ideale kuipstoel voor jouw interieur samenstellen. Onze woonadviseurs helpen je er graag bij.

Kuipstoel Albert van Zuiver

Het model Albert van Zuiver is ook super trendy. Deze stoelen zijn iets budgetvriendelijker dan die van HAY. Ook hier heb je keuze uit verschillende kleuren. Dit model bestaat met of zonder armleuning. Kom ze gerust eens uitproberen in onze winkel en bepaal zelf welke het beste zit.

zuiver albert kuipstoelen
stoel Zuiver Albert wit

Stoel wit

€ 149

5+1 GRATIS

Armstoel wit

€ 179

5+1 GRATIS
moon 40 actona kuipstoelen zwart en wit
zwarte kuipstoel met sledevoet

Kuipstoel zwart met grijs kussen

€ 89

5+1 GRATIS

Kuipstoel met sledepoot

Deze budgetvriendelijke kuipstoel bestaat in zwart of wit en heeft een grijs zitkussentje dat aan de kuip bevestigd is. De verfijnde en gesloten sledepoot springt meteen in het oog. Niet zo'n fan van dat design? Deze kuipstoel is ook verkrijgbaar met houten poten. Deze stoel kan je bovendien met heel uiteenlopende eettafels combineren. Wil je hier advies over? In onze winkel helpen we je graag met kiezen.

Nog veel meer kuipstoelen in onze winkel

Deze bestsellers zijn slechts een kleine greep uit ons volledige aanbod. Kom zeker eens naar onze winkel om de rest van de collectie te ontdekken. Je zult versteld staan van de grote keuze.