Menu

Catalogus 2019

Onze nieuwe meubelcatalogus is er!

Doorblader hem snel. Je vindt er onze nieuwste collecties hoeksalons, eettafels, boxsprings, woonaccessoires en meer. Bovendien tonen we je de laatste woontrends. Inspiratie in overvloed dus! En dat is niet alles. Enkele woonadviseurs tonen je hun favoriete item én we laten je binnenkijken bij een klant thuis.

Tip: zoom in & uit onderaan rechts en versleep de cursor om de pagina's in detail te bekijken. De meeste van deze meubels uit deze catalogus vind je ook in onze toonzaal. Welkom in onze winkel.

 

Lees ook ons voorjaarsmagazine 2019

In ons allereerste magazine gaan we geïnspireerd de lente in ... Je komt alles te weten over de huidige interieurtrends, we geven je de beste interieurtips, je leest een interview met enkele collega's én met een fabrikant van ons huismerk Studio Puro. We kijken ook binnen bij Sonja, een klant die zich door onze huisstyliste liet begeleiden voor de inrichting van haar woning. Benieuwd naar het eindresultaat? Blader snel verder!

Vergeet ook niet deel te nemen onze wedstrijd en knip ook zeker de kortingsbonnen op de laatste pagina's uit. Wil je liever een papieren versie in huis? Haal dan zeker jouw exemplaar in onze winkel. Of neem een kijkje in je brievenbus, als je in de regio woont.

Tip: Zoom in & uit onderaan rechts en versleep de cursor om de pagina's in detail te bekijken en zet je scherm in 'fullscreen modus'. De collectie in dit magazine vind je nu ook in onze toonzaal. Veel leesplezier!