Moderne eetkamer

Ontdek hier de mooiste moderne eetkamers, van strak minimalistisch tot warm modern.

Moderne eetkamer zijn verrassend divers.

De moderne woonstijl laat zich niet in hokjes stoppen. Je kan werkelijk alle kanten uit. Ga bijvoorbeeld voor een echte design eetkamer met iconische meubelen van bekende ontwerpers. Of verkies je de minimalistische aanpak, waarbij de vormen en materialen voor zich spreken? Je kan ook een warm moderne eetkamer in huis halen die strak maar gezellig oogt. Je merkt het meteen; aan variatie is er alvast geen gebrek. 

Stel zelf je moderne eetkamer samen.

Je hebt misschien al gezien dat we enkele complete eetkamersets aanbieden. Maar natuurlijk ben je vrij om zelf een selectie te maken. Ideaal wanneer je heel specifieke wensen hebt.

Design eettafels.

Pak uit met een design eettafel. Dit wordt dé blikvanger van je eetkamer. Koop bijvoorbeeld een tafel met een opvallende keramisch blad, of een doorzichtig blad in glas. Natuurlijk zijn er ook prachtige ontwerpen in hout en kunststof. Qua formaat is er voor elk wat wils, van kleine ronde eettafels tot grote exemplaren waar de hele familie aan kan. 

Stoelen.

Met meer dan 200 stoelen is er ongetwijfeld een model dat bij de moderne eetkamer van je dromen past. Bij Gero vind je alle topmerken, zoals HAY, Zuiver, Kristalia en Pedrali. Goed om te weten: bij sommige modellen kies je zelf de bekleding en kleur. Ontdek de mogelijkheden tijdens een bezoek aan onze winkel.

Kasten.

Heel wat designliefhebbers kiezen voor een hangdressoir. Maar er zijn ook schitterende dressoirs op poten om in je eetkamer te zetten. Zoek je nog een barkast of vitrinekast? Ook deze meubelen hebben we in overvloed.

Moderne eetkamerverlichting.

De juiste verlichting maakt een wereld van verschil. In de eetkamer is dat niet anders. Start eerst met de eettafel. Een hanglamp is perfect geschikt om deze te verlichten. Let er wel op dat je ze niet te laag hangt, zodat ze het zicht niet belemmert. Deze hanglamp vul je aan met secundaire verlichting, bijvoorbeeld een tafellamp op de dressoir, een staanlamp in de hoek of een plafondspot die op een schilderij is gericht. 

Nog decoratie nodig?

Dat we mooie tafels, stoelen en kasten voor een moderne eetkamer hebben, is ondertussen wel duidelijk. Maar heb je ook onze decoratie al ontdekt? Bij Gero ontdek je alles om je design eetkamer verder aan te kleden, zoals schilderijen, tapijten, vazen, hanglampen, enz. 

Bezoek de showroom.

Altijd welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze medewerkers maken je graag wegwijs doorheen het grote aanbod en vertellen meer over materialen, kleuren, afwerkingen en combinaties. De collectie krijgt regelmatig een update. Zo volgen we de nieuwste woontrends.