Vincent sheppard

Vincent Sheppard heeft een hedendaagse collectie landelijke indoor & outdoor meubels.

Ontdek Vincent Sheppard bij Gero.

Gero is een officieel verkooppunt van Vincent Sheppard meubels. Dat wil zeggen dat zowat alle modellen bij ons verkrijgbaar zijn. Van de Albert tafel tot de Jack en Joe stoelen. De meeste modellen zijn trouwens verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Op deze manier is er altijd wel een Vincent Sheppard tafel of stoel te vinden die bij de rest van jouw eetkamer of terras aansluit.

Landelijke meubels met karakter.

In de Vincent Sheppard collectie vind je vooral eigentijdse, landelijke meubels. Dit merk staat ook vooral bekend om zijn gekende Lloyd Loom techniek.

Ook een ruime outdoor collectie.

Ook de tuincollectie van Vincent Sheppard is uitgebreid: tuinfauteuils, tuinstoelen, ... Ontdek dit outdoor gamma in onze toonzaal.

Een greep uit ons aanbod.

Hieronder vind je alvast een selectie uit het volledige aanbod. Kom langs in onze toonzaal en ontdek de complete collectie indoor & outdoor meubels van Vincent Sheppard.

Vraag je korting in de winkel.

Wil je meer info over de prijzen van Vincent Sheppard stoelen en tafels? Informeer zeker ook altijd naar onze beste prijzen in de winkel. Het hele jaar door kunnen we je een mooie korting geven. Onze verkopers vertellen je graag meer.

21 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen