Staud

Of je nu een grote of kleine slaapkamer hebt: Staud kasten passen altijd.

Passie voor hout.

Staud heeft een liefde voor houtbewerking. Die passie wordt duidelijk getoond in de ontwerpen van dit Duitse merk. Alle kledingkasten, commodes en nachtkasten van Staud hebben een gebalanceerde vormgeving waarbij pure lijnen centraal staan. Dankzij die minimalistische aanpak gaat alle aandacht naar de materialen - of het nu gaat om draaideuren met een prachtige houttextuur of glanzende schuifdeuren.

Benut alle ruimte optimaal.

Met Staud kleerkasten wordt elke vierkante centimeter benut. Deze opbergmeubelen zijn namelijk gebaseerd op een modulair systeem waarbij er vrijwel oneindig veel combinaties zijn. Of je nu een grote of kleine slaapkamer hebt: Staud kasten passen altijd. En als kers op de taart biedt het merk allerlei accessoires aan om het opbergen van kleding nog makkelijker te maken. Zelf een combinatie maken? Ook dat kan.

Ontdek Staud kasten bij Gero.

In onze toonzaal kan je alvast kennis maken met een greep uit het volledige aanbod. Er zijn namelijk oneindig veel afwerkingsmogelijkheden. Onze interieuradviseurs helpen je graag op weg bij je keuze. Welkom in onze slaapafdeling boven.

Een greep uit ons aanbod.

4 resultaten gevonden
Inspireer anderen