Recor

Belgisch vakmanschap in de meubelwereld.

Belgische trots.

Recor is een Belgisch merk om trots op te zijn. Wij geven deze prachtige collectie met plezier een plaatsje in onze toonzaal. Die collectie is trouwens heel uitgebreid. Recor heeft het allemaal: kasten, tafels, bedden, …

Bescheiden begin.

In 1949 begon oprichter René Corthouts met de verkoop van matrassen. Stap voor stap werd het aanbod uitgebreid. Midden jaren ‘90 had Recor een oplossing voor alle kamers in huis. Met een ruim assortiment woon-, eet-, en slaapkamermeubelen in alle mogelijke stijlen is er momenteel voor ieder wat wils. Ook jouw favoriete stijl is wellicht bij Recor te vinden.

Vakmanschap van eigen bodem.

Bij Recor pakt men graag uit met het label ‘Made in Belgium’. Zowel het ontwerpproces als de productie gebeurt in eigen land. Hierdoor kan men alles van dichtbij opvolgen, want de kwaliteit van het eindresultaat ten goede komt. Die kwaliteit vertaalt zich ook in het design. Je ziet het, je voelt het.

Kom de nieuwe Recor designs ontdekken.

Recor is een merk dat niet graag stilstaat. Want stilstaan is achteruitgaan. Daarom geeft het designteam van Recor de collectie regelmatig een opfrisbeurt. Wil je de nieuwste stukken ontdekken? Bezoek dan onze toonzaal. Daar staan de mooiste Recor meubelen uitgestald. Onze interieuradviseurs geven graag meer informatie over de verschillende modellen, materialen, kleuren en prijzen. Welkom in onze toonzaal.

Inspireer anderen