Perletta

Voor deze handgemaakte tapijten worden enkel natuurlijke materialen gebruikt, omdat dit bijdraagt aan de look van deze vloerkleden.

Tapijten naar eigen wens.

Er is steeds meer vraag naar producten die totaal naar eigen wens vervaardigd kunnen worden. Perletta speelt hierop in en is daarin gespecialiseerd. In hun verschillende collecties tref je een grote verscheidenheid in materialen en kleuren aan. De vloerkleden kunnen op structuur, kleur en afmetingen worden aangepast, zodat ze perfect op je eigen interieur aansluiten. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Informeer ernaar bij onze interieuradviseurs.

Handgemaakte kwaliteit.

Sinds 1991 ontwerpt en importeert Perletta vloerkleden vanuit alle hoeken van de wereld. Het grootste deel van hun collecties wordt vervaardigd in Marokko. Hier worden de tapijten, stuk voor stuk, met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Het gebruik van natuurlijke materialen is vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de look van de tapijten.

Ontdek Perletta bij Gero.

Doorheen onze winkel kom je deze tapijten tegen, in de mooiste interieur settings. Ook in onze designafdeling 05 vind je een hele waaier aan stofstalen en mogelijkheden. Vragen? Onze interieuradviseurs staan voor je klaar. Welkom in onze toonzaal.

Inspireer anderen