Pedrali

De ontwerpen van Pedrali blinken uit in functionaliteit, duurzaamheid en elegantie.

Met interieurprijzen bekroond.

Versier jouw eetkamer met de design stoelen en tafels van Pedrali. Deze Italiaanse meubelfabrikant heeft al tientallen prijzen in de wacht gesleept. Dat is absoluut geen verrassing, want de ontwerpen van Pedrali blinken uit in functionaliteit, duurzaamheid en elegantie.

Terug naar de basis.

Pedrali heeft geen speciale vormen of schreeuwerige kleuren nodig om een mooie meubelen te produceren. De ontwerpers gaan steeds terug naar de basis. Want sobere lijnen en neutrale tinten brengen rust in een ruimte. Die focus op eenvoud geeft Pedrali stoelen en tafels een tijdloze uitstraling, waardoor deze ontwerpen zelfs na 20 jaar nog niet uit de mode zijn.

Pedrali highlights.

In 1963 zag Pedrali het levenslicht. Over al die jaren heeft het honderden meubels op de markt gebracht. De Babila stoel is ongetwijfeld een van de highlights. Deze stoel is verkrijgbaar in diverse varianten, als open model of als kuipstoel. De Volt stoel is nog zo’n iconisch design van Pedrali. Het ontwerp is al enkele jaren oud maar heeft nog niets van haar charme verloren. Dat is nog maar eens het bewijs dat Pedrali stoelen tijdloos zijn.

Ontdek Pedrali bij Gero.

Heb je nog vragen over onze Pedrali stoelen en tafels? In onze toonzaal ben je steeds welkom om het assortiment te ontdekken. Gero is een van de officiele Pedrali verdelers in België. Voor alle modellen kan je dus in onze winkel terecht.

Een greep uit ons aanbod.

10 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen