Notre monde

De meubels en accessoires van Ethnicraft zijn geïnspireerd door verre reizen en de natuur rondom ons.

Handgemaakte bijzettafels.

Wist je al dat Ethnicraft staat voor handgemaakte producten? Ervaren vakmensen brengen elk stuk tot leven – met veel zorg voor details. Door dit handwerk is elk meubel en accessoire net een beetje anders. Alles van Ethnicraft is dus uniek. In onze winkel vind je vooral de tray tables, in allerlei verschillende uitvoeringen. Deze worden ook vaak in een mooie compositie aan de muur opgehangen, eens iets anders dan een traditioneel schilderij. En het is uniek.

 

Perfecte combinaties.

Ethnicraft heeft alles in huis voor de aankleding van jouw interieur. Denk aan dienbladen, spiegels, bijzettafels, trays, salontafels, enzovoort. De ontwerpen volgen de typische stijl van Dawn Sweitzer. Hierdoor is alles perfect combineerbaar. De Tray bijzettafels staan erom bekend dat ze over mekaar geschoven kunnen worden. Er bestaan ook bijzettafels met een uitneembare plateau, heel handig om rond te gaan met aperitiefhapjes.

Ontdek Ethnicraft bij Gero.

Doorheen onze toonzaal in Lier vind je verschillende meubels en decoratiestukken van Ethnicraft. Breng een bezoekje, laat je inspireren en geef jouw interieur een make-over. Heb je vragen? Onze interieuradviseurs helpen je graag.

Een greep uit ons aanbod.

4 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen