Noteborn

Met de maatkasten van Noteborn wordt elke ruimte optimaal benut.

Volledig personaliseerbare kasten.

Wie Noteborn kasten in huis wil, moet enkele knopen doorhakken. Welke stijl heeft jouw voorkeur? Welke kleuren zie je graag? Hoe ziet de indeling eruit? De kasten van Noteborn zijn namelijk tot in de puntjes personaliseerbaar. Elk ontwerp is uniek. Dat is de kracht van het merk: professioneel maatwerk tegen een betaalbare prijs.

Voor elke woonstijl.

In het aanbod inbouwkasten en dressings vind je alle mogelijke stijlen. Van modern design tot landelijk & cottage. Wil je meer te weten komen over alle mogelijkheden die we aanbieden? Voor elk hoekje en kantje in huis hebben we een passende opbergoplossing. Er bestaan kasten voor alle interieurs, met standaardafmetingen of specifiek op maat van de kamer. We tekenen samen met jou een plan uit. Kom dus zeker eens langs. Onze woonadviseurs zullen je hier advies geven, ook op maat. Als dat geen toeval is.

 

Ontwerp op maat?

Ben je benieuwd naar onze Noteborn prijzen? Maak dan een afspraak met een van onze woonadviseurs om jouw persoonlijke maatkast te ontwerpen. Na de ontwerpfase krijg je een uitgebreide offerte met een gedetailleerd overzicht van de afmetingen, materialen, afwerking, indeling, enzovoort. Akkoord? Dan komen we enkele weken later jouw nieuwe Noteborn kasten zorgvuldig installeren. Gero is dus een one-stop-shop voor opbergoplossingen op maat. Als dat niet handig is?

Ontdek Noteborn maatkasten bij Gero.

Kom langs in onze slaapafdeling boven en ontdek het volledige kastenprogramma. Naast kleerkasten en dressings kunnen we voor elke ruimte in huis een maatkast ontwerpen. Heb je nood aan een mooie opbergoplossing in de wasplaats? Of in de garage? Ook deze mogelijkheden zijn uitgebreid. Of wil je een zolderruimte onder een puntdak optimaal benutten? Wij vinden voor alles een aangepaste oplossing.

 

Maak een afspraak

 

Inspireer anderen