Moods

Dankzij het unieke modulaire systeem kan je zelf tafels en stoelen samenstellen.

Jij bent de chair designer.

Nog nooit bood een merk zoveel mogelijkheden als Moods. Dankzij het unieke modulaire systeem kan je zelf een stoel of tafel samenstellen. Met deze meubelen geef je dus een persoonlijke toets aan je interieur. Moods maakt van jou de designer. Kies een standaardontwerp en zet dit helemaal naar jouw hand. Bij de Moods stoelen kies je zelf de zithoogte, poten, kleur en bekleding. Klassiek of hip gekleurd: er is voor ieder wat wils. Bezoek onze toonzaal en ontdek het zelf.

Maak jouw eetkamer compleet.

Stoelen vormen de ruggengraat van onze Moods collectie. Om het geheel compleet te maken, biedt dit merk ook een ruim assortiment eettafels aan. Er zijn opnieuw diverse personalisatiemogelijkheden. Dankzij Moods hoef je dus nooit meer uren te zoeken naar de perfecte eetkamer – die ontwerp je gewoon zelf!

Heel veel mogelijkheden.

De afwerkingsmogelijkheden zijn heel uitgebreid. Zo kan je voor de bekleding van de stoelen kiezen uit leder of stof. Ook voor de poten kan je kiezen uit een waaier van opties. Ook de Mood tafels bestaan in allerlei formaten en types hout. Vraag gerust meer info over de meubels die je het meest bevallen aan onze interieuradviseurs.

Ontdek Moods bij Gero.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Moods? Rep je dan als de bliksem naar onze toonzaal. Daar ontwerp je samen met onze verkopers de perfecte eetkamerstoelen en -tafel. Maar pas op: je zal achterover vallen van de vele mogelijkheden. Welkom in afdeling 09: 'Landelijk & strak wonen'.

Een greep uit ons aanbod.

5 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen