Mobitec

Stoelen en tafels die op 101 manieren personaliseerbaar zijn.

#ikkoopbelgisch.

Heb je vaak moeite met kiezen? Dan wordt de collectie van Mobitec een leuke uitdaging. In hun collectie zijn er namelijk keukenstoelen en eetkamerstoelen te vinden die op honderd-en-een manieren personaliseerbaar zijn. Mobitec staat ook zeer bekend om zijn uitschuifbare tafels.

Elke stoel en tafel van Mobitec is een compleet innovatief ontwerp en heeft een enorme brede keuze in afwerking. Dit Belgische merk heeft dan ook van de gestoffeerde stoel zijn stokpaardje gemaakt. Ongeacht de ruimte die je wilt inrichten, je zal in deze collectie steeds een ontwerp vinden dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Grote keuze tafels en stoelen.

Mobitec biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden. Alle stoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten (beuken, eiken of notenhout) en 25 verschillende stoffen en leder, in niet minder dan 300 kleuren. Wil je een exclusieve afwerking met een zelfgekozen bekleding? Bij Mobitec stoelen is dat geen enkel probleem.

Koning in personalisatie.

Mobitec is niet alleen koning in personaliseerbare stoelen, er zitten ook enkele prachtige barkrukken in de collectie. Zoals je van dit meubelmerk gewoon bent, zijn er tientallen opties om uit te kiezen. Ontdek zeker ook het assortiment verlengbare tafels, voor in de keuken of in de eetkamer. Die maken jouw eetplaats helemaal compleet.

Gloednieuw tafelprogramma.

Deze gloednieuwe Eclipse reeks valt op door haar prachtige design vormgeving. Hij is ook verkrijgbaar in een langwerpig ovaal/rechthoekig model. Kom deze tafels zeker ontdekken in onze toonzaal.

 

Ontdek Mobitec bij Gero.

Kom langs en ontdek de gevarieerde collectie van Mobitec in afdeling 09 'landelijk wonen'. Vragen? Onze interieuradviseurs helpen je graag verder.

Een greep uit ons aanbod.

12 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen