Mintjens

Heb jij een passie voor hout? Het Belgische meubelmerk Mintjens ook.

Passie voor hout.

Heb jij een passie voor hout? Mintjens ook. Deze Belgische meubelfabrikant gebruikt graag dit warme materiaal om mooie kasten te produceren. Landelijk, strak modern of tijdloos: Mintjens meubelen komen in alle mogelijke stijlen. 

Duurzame houten meubelen.

Bij Mintjens is men erg kieskeurig wat betreft de materiaalkeuze. Hun hout heeft bijvoorbeeld een FSC-label. Dat wil zeggen dat het uit duurzaam beheerde bossen komt. Ook de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de strengste normen. Daarnaast gebeurt de productie zoveel mogelijk in eigen land (om onnodige transporten te vermijden) en werkt het atelier volledig op hernieuwbare energie. De meubelen van Mintjens mag je dus met een gerust hart in huis halen.

Ontdek Mintjens bij Gero.

Laten we het aanbod van Mintjens even onder de loep nemen. In de wooncollectie zitten diverse kasten, van dressoirs tot barkasten. Alle stijlen komen aan bod. Er zijn telkens meerdere afmetingen en houtsoorten om uit te kiezen, zodat het nog makkelijker wordt om een kast te kopen die bij de rest van jouw interieur aansluit. Je kan meteen ook een bijpassende tafel zoeken. Want die zitten ook in ons Mintjens assortiment.

Een greep uit ons aanbod.

0 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur

Geen resultaten

Inspireer anderen