Lifetime

Een prachtige collectie kinderkamers om bij weg te dromen.

Meisjes- en jongenskamers.

Lifetime heeft een prachtige collectie kinderkamers. Het aanbod voor jongens en meisjes is enorm groot. Vele modellen kan je in onze toonzaal bekijken. Staat de kamer die je voor ogen er niet? Dan kan ze wel besteld worden, want Gero is een officieel verdeelpunt van dit merk.

Duurzaamheid.

Niet alleen kinderen zijn fan van onze Lifetime meubelen. Ook ouders zijn in de wolken met deze trendy bedden, kasten en bureaus. Traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgen er namelijk voor dat kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen en slapen. Alle Lifetime slaapkamers worden gemaakt van duurzaam massief grenenhout, afkomstig uit gecontroleerde bosbouw. En voor de afwerking gebruikt men enkel milieuvriendelijke lakken.

Lifetime stapelbedden en hoogslapers.

Kinderen zijn verzot op de stapelbedden en hoogslapers van Lifetime. Dat zijn niet alleen bedden, maar ware speelparadijzen. Lifetime heeft ze namelijk aangekleed volgens een bepaald thema. Met deze Lifetime avonturenbedden laten kleine kinderen hun fantasie de vrije loop.

Ontdek Lifetime bij Gero.

Wil je jouw kleine spruit verwennen met een Lifetime bed en bijhorende kasten? Breng dan samen een bezoek aan afdeling 10: kinder- en jeugdkamers. Maak een keuze uit het aanbod en stel zelf de perfecte jongens- of meisjeskamers samen. Voor de aankleding kan je trouwens in onze decoratieafdeling terecht. Daar vind je nog tapijten, dekbedovertrekken, verlichting, enzovoort. Welkom in onze slaapafdeling.

Een greep uit ons aanbod.

14 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen