Kristalia

Design meubels met een minimalistisch design.

Eenvoud siert.

Kristalia heeft een passie voor design. Dat zien we duidelijk terug in de stijlvolle collectie van dit Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling.

Eenvoud siert, dat weet ook Kristalia. Daarom hebben alle tafels en stoelen een minimalistisch design. Ook de bijzettafeltjes en kasten vallen op door hun zuivere vormen. Overbodige details zal je hier dus niet vinden. Verder werd ook aan het gebruiksgemak gedacht, want de Kristalia tafels zijn zowel met een vast als uittrekbaar systeem verkrijgbaar.

Enkele blikvangers.

De designers van Kristalia hebben enkele klassiekers voortgebracht. De Thin K en Nori tafels hebben bijvoorbeeld heel wat harten veroverd. De Sushi is ook een bestseller. In het stoelendepartement doet de Elephant Chair het erg goed. De kuip van dit model werd geïnspireerd door de oren van een olifant. Voor de oorsprong van deze naam hoef je dus niet ver te zoeken. Andere blikvangers in onze Kristalia collectie zijn de Sharky stoel en BCN barkruk.

Ontdek Kristalia bij Gero.

Een groot deel van onze toonzaal werd ingericht als designcorner. Hier vind je tafels, stoelen en andere meubelen van Kristalia (naast een heleboel andere topmerken). Liefhebbers van uitgepuurde ontwerpen moeten hier zeker een kijkje komen nemen. Welkom in onze designafdeling.

Een greep uit ons aanbod.

7 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen