Innovation

Innovatieve slaapbanken die je bijna niet van een design zetel kan onderscheiden.

Deens design.

Wie zegt er dat slaapbanken saai en lelijk zijn? Innovation bewijst het tegendeel. Deze innovatieve slaapbanken zijn nauwelijks te onderscheiden van een doorsnee design zetel. Ze mogen dus gerust een prominente plaats krijgen in jouw interieur.

Een slaapbank is bijzonder handig. Gebruik je slaapzetel wanneer er een al dan niet verwachte logee blijft overnachten of gebruik hem als bed in een studentenkot of compacte studio. Vroeger waren zetelbedden louter functioneel. Maar het oog wil ook wat. Innovation Living is die uitdaging aangegaan en heeft een reeks van design slaapzetels gelanceerd. Het zijn echte eyecatchers die je niet langer hoeft weg te stoppen in een hoekje. Elk model is in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Kom kiezen in onze toonzaal.

Handgemaakte slaapbanken.

Innovation zetels zijn niet alleen heel mooi. Ze voldoen ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Elk model wordt namelijk met de hand gemaakt. En de materialen voor de bekleding, matras en poten werden zorgvuldig geselecteerd om een hoge duurzaamheid te garanderen. Mooi, sterk en praktisch: met Innovation slaapbanken sla je drie vliegen in één klap!

Vraag je korting in de winkel.

Deze slaapbanken ontdek je in onze slaapafdeling. Vraag ook zeker naar je korting, want ook buiten de solden kunnen we je een mooie korting geven op de volledige collectie.

Ontdek Innovation Living bij Gero.

Dit merk brengt het design van slaapbanken naar een iets hoger niveau. Ze mogen zeker gezien worden.

Een greep uit ons aanbod.

Hieronder vind je alvast een selectie uit ons volledige assortiment. Uiteraard kan je in onze collectie slaapzetels ook nog tal van andere modellen ontdekken, in oneindig veel kleuren en uitvoeringen. Kom zeker een kijkje nemen in onze winkel als je benieuwd bent. Welkom!

3 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen