Henders & hazel

Een totaaloplossing voor een sfeervol interieur.

Sneak peek van de collectie.

In dit filmpje zie je alvast een voorsmaakje van de volledige meubelcollectie. Zoals je ziet, komen alle woonstijlen aan bod: industrieel, landelijk, ...

Van eetkamers tot salons.

Henders & Hazel biedt een totaaloplossing voor een sfeervol interieur. In het ruime assortiment zijn er namelijk salons, tafels, stoelen, kasten en woonaccessoires te vinden. Je kan dus elke kamer in huis aankleden, van de eetkamer tot de zithoek. Alle Henders & Hazel meubelen worden trouwens met de hand gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een hoge duurzaamheid is dus gegarandeerd.

Regelmatig nieuwe collecties.

Henders en Hazel is een meubelmerk dat haar collectie graag regelmatig in een nieuw kleedje steekt. Daarom worden er vaak nieuwe stukken gelanceerd. Maar er zijn ook enkele bestsellers. Denk bijvoorbeeld aan de Havanna en Dax reeksen. Alle modellen van dit merk zijn bij Gero verkrijgbaar. Een groot deel ervan is te bewonderen in onze winkel, in afdeling 07. Daar hebben we ook een Henders en Hazel outlet-hoekje, waar koopjesjagers een paar leuke toonzaalmodellen op de kop kunnen tikken.

Ontdek Henders & Hazel bij Gero.

Wist je dat we een aparte afdeling met Henders en Hazel meubels hebben? Ontdek de nieuwste collecties op onze website of bezoek onze meubelwinkel in Lier om alles van dichterbij te bekijken. Hier vind je niet enkel tafels, stoelen, zetels, dressoirs, salontafels en andere meubelen, maar ook leuke woonaccessoires. Kortom: er is voor ieder wat wils. Welkom!

Een greep uit ons aanbod.

55 resultaten gevonden
Inspireer anderen