Gazzda

Vlot design, fijne lijnen. De ontwerpers halen inspiratie uit de ongerepte natuur van Bosnië.

Terug naar de roots. 

Jonge, trendy designs met frisse kleuren, dat is Gazzda in een notendop. De meubels zitten boordevol karakter. Ze zijn een moderne interpretatie van retro Scandinavische ontwerpen. De designers hebben Bosnische roots en halen inspiratie uit de ongerepte natuur van hun vaderland.

Onze thuis is een bijzondere plek. Gazzda weet dat als geen ander. Dit merk houdt ervan om eigentijdse meubels te ontwerpen die van jouw woning een persoonlijk geheel maken om trots op te zijn. Wanneer we onze Gazzda collectie bekijken, kunnen we alleen maar beamen dat ze in die opzet zijn geslaagd.

Drie kernpunten.

De filosofie van Gazzda bestaat uit drie kernpunten: light, smooth en natural. De lichtheid wordt gereflecteerd in de vormgeving van de meubels. De sofa’s, tafels en kasten zien er heel luchtig uit. De kernpunten smooth en natural hangen samen. Gazzda gebruikt immers natuurlijke materialen zoals eik, wol en katoen, waardoor het een plezier wordt om deze meubelen aan te raken.

Ontdek Gazzda bij Gero.

Gero Wonen is een van de weinige officiële Gazzda dealers in België. Een bezoek aan onze toonzaal is dus zeker de moeite waard. Daar ontdek je diverse collecties van dit Bosnische designmerk, waaronder de Gazzda Fawn - een set stoelen, tafeltjes, sofa’s en kasten met speelse afgeronde hoeken. Ook de Gazzda Tink tafels zijn heel speciaal, door hun speciale design poten.

Een greep uit ons aanbod.

12 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen