Fantoni

Peper je bureau met Italiaanse klasse. Deze bureaumeubels zijn ideaal voor thuis of op kantoor.

Een nieuwe visie op werken.

Of een kantoor niet stijlvol kan zijn? Tuurlijk wel. Fantoni bewijst dat ook jouw werkplek een vleugje ‘design’ verdient. Want de kantoormeubelen van Fantoni zijn esthetische pareltjes. Tijdens de ontwerpfase spendeert men veel aandacht aan de ergonomie. Want de kasten, tafels, ladeblokken en bureaustoelen moeten in de eerste plaats uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Het ontwerp is ook belangrijk. De inrichting van een kantoor draagt bij aan het welzijn van werknemers. En dan is er ook nog het technologische aspect. Fantoni zet in op onderzoek en ontwikkeling om het productieproces duurzamer en groener te maken. Dat kunnen we bij Gero enkel maar toejuichen.

Jouw persoonlijke Fantoni bureau.

Heb je bureaumeubelen nodig voor jouw thuiskantoor? Neem dan eens een kijkje in onze Fantoni collectie. Dit bureauprogramma is namelijk heel uitgebreid. Er is een grote keuze aan stijlen, afmetingen en afwerkingen. Het volledige gamma zit in een smaakvol en professioneel design jasje.Wist je dat er zelfs bureautafels in de collectie zitten die in hoogte verstelbaar zijn. Ideaal als je veel belang hecht aan een ergonomische werkplek. 

Ook voor bedrijven.

Wij kunnen je ook helpen met grotere projecten. Wil je jouw bedrijf uitrusten met nieuw office furniture van Fantoni, dan bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden. We zoeken de perfecte bureau-eilanden, richten de vergaderzaal in en zoeken de juiste meubels voor de receptie. Contacteer ons om jouw project te bespreken.

Contacteer ons

Ontdek Fantoni bij Gero.

Kom langs in onze winkel en ontdek alle bureaumeubelen van Fantoni in afdeling 03. Heb je al een idee van wat je wilt? Of nog helemaal niet? Onze interieuradviseurs begeleiden je graag in je keuze. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Een greep uit ons aanbod.

8 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen