Eglo

Dit merk staat vooral bekend om zijn mooie en kwalitatieve verlichting met daaraan een budgetvriendelijk prijskaartje.

Verlichting voor iedere woonstijl.

My light, My style. EGLO verlichting wordt dan wel wereldwijd verdeeld, het merk heeft zijn roots in Tirol liggen. Ook in België is dit verlichtingsmerk heel populair. EGLO weet namelijk wat sfeer maken is. Dit trendy merk staat vooral bekend om zijn mooie en kwalitatieve verlichting met daaraan een budgetvriendelijk prijskaartje. De laatste lichttechnieken en trends worden scherp in de gaten gehouden en door hun topdesigners verwerkt. Er wordt verlichting gemaakt op maat van iedere woonstijl, van hedendaags design tot retro-vintage. Wist je dat dit merk in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot dé leidinggevende producent van decoratieve verlichting?

Eglo geeft de trends aan.

Met ieder jaar zoveel nieuwe producten en patenten is EGLO de trendsetter op de verlichtingsmarkt. Mode en design zitten in het bloed. Dit zie je ook in de moderne ontwerpen met een design uitstraling. Als officieel verkooppunt van EGLO verlichting, vind je bij ons steeds de nieuwste collecties. Ons aanbod krijgt dus regelmatig een update.

Ontdek Eglo bij Gero.

Kom dit merk ontdekken in onze verlichtingsafdeling. Alle EGLO lampen overtuigen door hun gebruiksgemak en makkelijk begrijpbare montage-instructies. Waarom het moeilijk maken als het makkelijk ook kan? Als je zelf een beetje handig bent, hoef je zeker geen elektricien in te schakelen. Onze verlichtingsexperts geven je graag meer advies in de winkel.

Een greep uit ons aanbod.

14 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen