Conform

Deze relaxzetels zijn een stijlvolle combinatie van Scandinavisch design, hoge kwaliteit en comfort. Meer moet dat niet zijn.

Tijdloze vormgeving.

Een relaxfauteuil hoeft zeker niet saai te zijn. Conform toont dat het ook anders kan. De ontwerpen worden getypeerd door hun strakke lijnen en tijdloze vormen. Op esthetisch vlak zijn deze design relaxzetels het neusje van de zalm. Gelukkig maar, want een Conform fauteuil krijgt meestal een prominente plaats in de woning.

Ambachtwerk.

Conform draagt het Scandinavische ambachtswerk hoog in het vaandel. En dat voel je. Alle modellen zijn tot in de puntjes afgewerkt, van de metalen voet tot het houtwerk en het kwalitatieve stiksel. Hierdoor is een relaxzetel van Conform enorm slijtvast, waardoor je er vele jaren van zal kunnen genieten. Combineer deze kwaliteit met de tijdloze schoonheid van de ontwerpen en je weet meteen waarom Conform fauteuils zo geliefd zijn.

Ontdek Conform bij Gero.

We hebben een aantal verschillende Conform fauteuils in onze toonzaal staan, die je gerust eens mag uitproberen. Test, vergelijk en haal er de beste uit. Onze woonadviseurs geven je ook graag advies over de vele opties, zoals de mogelijkheden in bekleding, de keuze uit verschillende poten, voetenbankjes, enzovoort.

Een greep uit ons aanbod.

18 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen