Cobra art

Kunst van Cobra Art onderscheidt zich door unieke werken of kunst in een gelimiteerde oplage.

Kunstzinnige fotografie.

Cobra Art brengt sterke fotografie in een beperkte oplage. In kleur of in zwart-wit. Voor ieder interieur is er een geschikt kunstobject. De decoratieve foto's tillen jouw interieur naar een hoger niveau. Bij Cobra Art houdt men niet van saaie landschappen. Alle kunstwerken hebben een moderne toets. Die worden getypeerd door expressieve kleuren en experimentele lijnen. Bereid je al maar voor op jaloerse blikken van bezoekers.

Plexiglas art.

Van portretfoto's tot tafeltaferelen. Deze design kunst komt het mooist tot zijn recht tegen een grote kale muur. De high end luxury collectie wordt in samenwerking met internationale kunstenaars of fotografen ontwikkeld. De combinatie van van bijzondere materialen, zoals liquid gloss met metaalverf en hars levert zeer originele resultaten op. Zo combineert een kunstwerk artiesten en wereldsterren van alle decennia op 1 foto en wordt een alternatieve dj set geïnspireerd op Het Laatste Avondmaal. Cobra Art is ook zeker niet vies van een streepje bloot. Sommige foto's doen zelfs denken aan de werken van de bekende topfotograaf Marc Lagrange.

 

Ontdek Cobra Art bij Gero.

Kom deze intrigerende collectie plexiglas fotografie ontdekken in onze toonzaal. De meeste werken zijn te vinden in onze design afdeling.

Inspireer anderen