Bopita

Hippe kinderkamers voor jongens en meisjes.

Basic kinderkamers.

Dit populaire Nederlandse merk heeft een groot assortiment slaapmeubelen voor kinderen van alle leeftijden. De collectie is zo uitgebreid dat je voor ieder kind gegarandeerd de mooiste slaapkamer vindt. De meeste meubels zijn neutraal wit, waardoor ze tijdloos zijn en blijven. De slaapkamermeubels hebben ook een neutrale vormgeving, waardoor je eerder met accessoires bepaalde accenten kunt leggen. De kwaliteit is ook van het hoogste niveau. De bedden, hoogslapers, kleerkasten en bureaus van Bopita kunnen dus gerust tegen een stootje. In onze toonzaal zie je enkel de meest populaire collecties, maar uiteraard kan alles uit het Bopita gamma in onze winkel besteld worden.

Vraag je korting in de winkel.

Op de meubels van Bopita kunnen we je een heel jaar door een mooie korting geven. Vraag hier zeker naar. Heb je vragen over de verschillende collecties? Onze slaapexperts helpen je graag verder in de slaapafdeling.

Ontdek Bopita bij Gero.

Wie een nieuwe kinderkamer nodig heeft, bezoekt best onze kinderafdeling. Hier ontdek je de leukste Bopita meubels. Laat je verrassen door het grote aanbod, vergelijk de verschillende modellen en vraag een prijs op maat aan onze interieuradviseurs. Zo simpel is het! Wacht dus niet langer en kom eens langs, samen met je kinderen.

Een greep uit ons aanbod.

28 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen