Belform

Moderne zetels met een zalig zitcomfort.

#ikkoopbelgisch

Belform heeft zowel trendy en moderne als landelijkere zetels in zijn assortiment. Koop je een oerdegelijke Belgische Belform zetel, dan ben je zeker van een zeer kwalitatief design. In onze lederafdeling kan je zelf een zetel samenstellen die perfect is voor jouw interieur. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden, want die gaan heel ver.

Stof of leder?

Wil je een nieuwe Belform zetel kopen? Dan moeten er allerlei knopen worden doorgehakt. Een daarvan is de materiaalkeuze. Ga je voor stof of leder? Zie je een salon in onze lederafdeling, dan is de kans groot dat hij ook in stof verkrijgbaar is of andersom. Spreek dus gerust een van onze interieuradviseurs aan als een bepaald model je bevalt en informeer hiernaar. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Stof is lekker zacht en heeft een knusse uitstraling, terwijl een lederen zetel eerder luxueus oogt. Bovendien neemt leder geleidelijk aan je lichaamstemperatuur mee over. In de winter zal een lederen zetel na een tijdje heerlijk warm aanvoelen. Op warme dagen zullen de eerste minuten heerlijk koel aanvoelen. Ben je allergisch? Dan vermijd je beter een stoffen zetel. Maar naast deze factoren hangt je materiaalkeuze uiteraard ook van je persoonlijke smaak en voorkeuren af.

Keuze uit vele opties.

Houd bij de keuze voor een nieuwe zetel zeker ook rekening met de zitbehoefte van alle huisgenoten. Heb je er bijvoorbeeld soms nood aan om de voetjes in de lucht te leggen? Als een salontafel geen soelaas biedt, kan je ook voor een salon met relaxfunctie kiezen. Deze comfortopties zijn heel gebruiksvriendelijk. In de winkel laten we je er graag kennis mee maken.

Ontdek Belform bij Gero.

Belform maakt deel uit van de bekende Recor Group, die zowel eetkamers, zetels als slaapkamers produceert. Dit Belgische merk vind je verspreid over onze winkel, maar voornamelijk in de afdelingen 06 en 02. Welkom!

Een greep uit ons aanbod.

2 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen