Beka

Een verrassende slaapcollectie waar stijl en rust elkaar vinden.

Ergonomisch slapen met Beka.

In ons assortiment zit alles van Beka: matrassen, boxsprings, bedkaders, lattenbodems, hoofdborden, dekbedden en hoofdkussens. Aan keuze is er alvast geen gebrek. Alle stijlen komen aan bod: modern, klassiek, landelijk, enzovoort. Een van de toppers uit dit gamma is de 'Choose & Snooze'. Hiermee stel je zelf jouw ideale bed samen. Je kiest uit de beste boxspringcombinaties, matrassen en alle mogelijke afwerkingen. Er zijn tientallen combinaties mogelijk. Alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. Onze slaapexperten helpen je om uit die ontelbare mogelijkheden de beste keuze te maken. De prijzen voor een vaste uitvoering starten al vanaf € 1999. Voor een elektrisch verstelbare uitvoering vanaf € 2999. Zo maken we samen van jouw slaapkamer de beste plek ter wereld. Dat is het ongeëvenaarde slaapcomfort van Beka aan een aantrekkelijke prijs.

Verlang naar je bed.

Met Beka verlang je naar je bed. Daar zorgen de luxueuze matrassen, boxsprings, lattenbodems en bedkaders voor. Alles werd ontworpen voor een maximaal slaapcomfort. Dat is niet onbelangrijk, wetende dat we ongeveer een derde van ons leven al slapend doorbrengen. Innovatie en vakmanschap staan aan de basis van dit slaapcomfort. Dankzij doorgedreven onderzoek wist Beka haar matrassen steeds te verfijnen. Ervaren vakmensen zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Het is dus geen verrassing dat Beka een hofleverancier van het Belgisch koningshuis is.

Ontdek Beka bij Gero.

Breng een bezoekje aan onze slaapafdeling als je meer info wenst over deze collectie. Onze slaapexperts staan je bij met de beste tips & tricks, voor een ideale slaapergonomie. Daar hechten we namelijk veel belang aan. Benieuwd naar alle lopende promo's? Doorheen het jaar vind je actiemodellen, zoals de Choose & Snooze collectie. Onze interieuradviseurs leggen je graag alle mogelijkheden voor. Welkom!

Een greep uit ons aanbod.

3 resultaten gevonden
Inspireer anderen