Mediameubels

Haal het beste uit je tv-setup met een mediameubel.

Een mediameubel is super handig.

Ben je een echte audiofiel of filmliefhebber? Dan heb je waarschijnlijk een uitgebreid AV-systeem. Alle toestellen berg je netjes op in een mediameubel. Zo kan je alle kabels mooi wegwerken en blijft al je apparatuur stofvrij. Bovendien zijn onze stijlvolle mediakasten ook visueel een meerwaarde voor je woonkamer. 

Wat kan je in een mediameubel opbergen?

  • Een blu-ray of dvdspeler
  • De decoder van je digitale televisie
  • De versterker van je surroundsysteem
  • Een spelconsole (PlayStation, XBOX...)

Een mediameubel is niet alleen de perfecte opbergplaats voor AV-toestellen, maar ook voor dvd's, games, afstandsbedieningen, magazines, extra kabels en veel meer. Dankzij de kasten en schuifladen behoud je altijd het overzicht.

Een mediakast voor elke huiskamer.

Onze kastencollectie is verrassend groot. Wat dacht je van een landelijk mediameubel in hout? Of een retro mediameubel als blikvanger in je woonkamer? We hebben ook een heleboel moderne modellen. Deze design mediameubels vallen op met hun minimalistische vormgeving en afwerking in zwart of wit hoogglans. 

Complete kastenwanden

Naast de losse mediameubels vind je ook schitterende kastenwanden bij Gero. Die stel je zelf samen. Er zijn wandmeubels voor onder, naast en boven je televisie te plaatsen. De indeling is helemaal personaliseerbaar. Kies uit gesloten kasten, open compartimenten, legplanken en veel meer. Sommige mediameubels zijn zelfs verkrijgbaar met extraatjes zoals ledverlichting en sloten. Breng zeker een bezoekje aan onze toonzaal om samen met een medewerker de perfecte multimediakast samen te stellen. 

Mediameubels zijn er in vele stijlen, formaten, kleuren en indelingen. Er is dus ongetwijfeld eentje die perfect past in je woonruimte.

Gero's interieuradviseurs

Welkom in de toonzaal.

Op onze website krijg je slechts een voorsmaakje van alle mediameubels. De volledige collectie ontdek je in onze meubelwinkel in Lier. Kom dus zeker eens langs. Ook op zondag ben je welkom in onze toonzaal.