Maatregelen Coronavirus

Onze maatregelen omtrent het Coronavirus op een rijtje gezet.

Maatregelen omtrent het Corona virus.

Beste klanten,

Bij Gero stellen we de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. Daarom werd er beslist om de deuren van onze winkel, brasserie, leverdienst en afhaalmagazijn te sluiten t.e.m. 19 april of tot nader bericht van de overheid. Enkel zo kunnen we ons steentje bijdragen om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.
 

We blijven wel bereikbaar

- via telefoon: elke woensdag en zaterdag van 13u00 tot 17u00 op het nummer 03 480 42 26
- via mail: info@gerowonen.be 

Medewerkers van ons verkoopteam beantwoorden dan graag al jouw vragen in de mate van het mogelijke.

 

Eventuele leveringen

Zodra je bestelling binnenkomt, word je persoonlijk verwittigd indien een drempellevering tot de mogelijkheden behoort. Het betreft dan goederen die door jezelf naar binnen kunnen gedragen worden en geïnstalleerd kunnen worden. De levering aan de voordeur (gelijkvloers) gebeurt onder strikte voorwaarden qua hygiëne en social distancing.

Als je eerder werd gecontacteerd en alsnog een drempellevering wil (onder bepaalde voorwaarden), kan je contact opnemen met carlvandenbroeck@gerowonen.be.

Gelieve er rekening mee te houden dat de productiecapaciteit van sommige fabrikanten sterk verminderd is, of zelfs stil ligt.

Al deze maatregelen zijn sterk afhankelijk van de informatie en richtlijnen die we ontvangen van de overheid, en dit kan dagelijks veranderen.

We hopen op jullie begrip en vooral dat jullie in goede gezondheid mogen blijven!