Lederen hoeksalons

Lederen hoeksalons van S tot XXXL en modern tot landelijk; je vindt ze allemaal in ons assortiment.

Luxueus leder.

Een lederen hoeksalon is het toppunt van luxe. Deze bekleding heeft een bijzonder chique uitstraling en tilt elke woonkamer naar een hoger niveau. Bijkomend voordeel is de textuur. Het aangename gevoel wanneer je de bekleding aanraakt draagt onrechtstreeks bij tot het zitcomfort. Eens je plaats hebt genomen, wil je nooit meer weg!

Leder is trouwens goed bestand tegen slijtage en wordt door de jaren heen alleen maar mooier door het patina. De zetel krijgt dus meer karakter. En met het juiste onderhoud gaat een lederen hoeksalon tientallen jaren mee. 

Kwalitatieve huiden.

De lederen hoeksalons in onze collectie worden manueel geselecteerd door interieurspecialisten op basis van hun design en hun kwaliteit. Er worden enkel hoogwaardige stukken koeienleer, paardenleer of bizonleer gebruikt. Die garanderen een lange levensduur - ook bij intensief gebruik. Bij Gero kan je dus met een gerust hart een nieuwe hoekzetel kopen

Kunstleder.

Naast het authentieke leder hebben we ook hoeksalons in kunstleer (ook gekend als leatherlook of faux-leer). Dit imitatieleer bestaat uit een kunststof die aangebracht is op een drager van textiel. Er komen dus geen dierenhuiden aan te pas. Heel wat mensen kiezen voor deze bekleding omdat het wat budgetvriendelijker is.

Lederen hoekzetels in diverse kleuren.

Net zoals onze stoffen hoeksalons zijn onze lederen exemplaren verkrijgbaar in een heleboel kleuren. Dit zijn enkele populaire keuzes:

  • Wit - een tijdloze kleur die je woonkamer groter doet lijken
  • Zwart - dé klassieker die in elke woonstijl past
  • Bruin/cognac - een trendy kleur voor kopers die een echte blikvanger willen

Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit het kleurassortiment. Er bestaat ook geverfd leder in tinten als groen, blauw en geel. In onze toonzaal vertellen we graag meer over alle kleurmogelijkheden. 

Bij doorgeverfd leer zit de kleurstof in alle lagen, waardoor het materiaal beter haar kleur behoudt en eventuele beschadigingen minder zichtbaar zijn.

Gero's interieurspecialisten

Onderhoudstips.

De aankoop van een hoeksalon in lederen is een investering voor jaren. Je wilt die dan ook zo lang mogelijk in topconditie houden. Daarom hebben we enkele onderhoudstips voor lederen zetels en modellen in lederlook verzameld. 

Relaxfunctie of niet?

Heel wat modellen zijn verkrijgbaar met een relaxfunctie. Meestal is die elektrisch, zodat je enkel op een knopje moet drukken om de ideale lighouding te vinden. Als alternatief zijn er ook bijpassende voetenbanken om met je voetjes omhoog naar de televisie te kijken. 

Bezoek onze lederafdeling.

Voor een nieuw hoeksalon moet je bij Gero zijn. Voor elke living en ieders woonstijl is er een overvloed aan keuze. Bezoek onze grote lederafdeling, laat je inspireren en stel samen met een verkoper de perfecte hoekzetel samen. Zo simpel is het!