Landelijke zetels

Van landelijke salons tot fauteuils in de cottage stijl - je vindt het allemaal bij Gero.

Landelijke zetels voor elke woonkamer.

Bij Gero zijn we erg trots op ons grote assortiment. Iedereen vindt hier een mooi landelijk salon. Kies bijvoorbeeld een klassiek lederen hoeksalon met een gecapitonneerde rugleuning of een stoffen 3-zit met sierlijke rondingen. Er zijn honderden modellen om uit te kiezen, die je naar hartenwens kan aanpassen. Onze verkopers vertellen graag meer over de vele mogelijkheden tijdens een bezoek aan onze toonzaal. Daar kan je ook staalkaarten vinden voor de bekledingen. 

Een salon in landelijke stijl wordt nog mooier als die afgestemd is op de rest van je interieur. Daarom bieden we zoveel personalisatiemogelijkheden aan.

Gero's interieuradviseurs

A-merken.

Een landelijke zetel moet niet alleen mooi zijn, het meubel moet ook vele jaren meegaan. Daarom verkopen we enkel A-merken. De modellen van bijvoorbeeld William Winston staan bekend voor hun hoge kwaliteit. Zo geniet je nog langer van jouw nieuwe landelijke salon. 

Graag meer comfort?

Goed nieuws, want een groot deel van onze landelijke zetels zijn verkrijgbaar met bepaalde opties om het zitcomfort te verhogen. Zoals een relaxfunctie. Heerlijk languit liggen terwijl je televisie kijkt of een boek leest; zaaaalig! Met een elektrische relax pas je snel en eenvoudig de zithouding aan. Daarnaast bieden sommige modellen een bijhorende hoofdsteun of een voetenbank. Ook dat zijn must-haves voor jouw landelijke salon. 

Veel meer dan landelijke zetels.

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat we enorm veel zetels hebben. Maar onze collectie landelijk wonen is veel groter. In onze toonzaal vind je alles voor de aankleding van jouw woonkamer, zoals salontafels, tv-kasten, bijzettafeltjes, poefs, kussens, plaids en meer. Weet je niet wat te kiezen? Onze verkopers geven graag advies. 

Salon landelijke stijl kopen?

Breng snel een bezoek aan onze toonzaal en laat je inspireren. Er is voor ieder wat wils. Bestel een toonzaalmodel of zit even samen met een medewerker voor een landelijke zetel op maat.  

Vergeet niet dat we regelmatig acties en promoties op landelijke zetels lanceren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.