Landelijk wonen

Bij Gero vind je 1200m² landelijk wonen. Je ontdekt er de mooiste meubelen in landelijke stijl.

Alles voor een landelijk interieur.

Gero is dé specialist op het vlak van landelijk wonen. In onze toonzaal vind je maar liefst 1.200m² aan meubelen en accessoires die in deze woonstijl passen. Er is een grote keuze voor ieders budget. Loop je verloren in dit grote aanbod? Onze medewerkers adviseren je graag. 

Landelijke meubels.

Voor elke kamer in huis is er een uitgebreid assortiment aan meubelen geïnspireerd door het plattelandsleven. Denk aan sfeervolle eetkamers, gezellige woonkamers en luxueuze slaapkamers. Dankzij onze grote collectie landelijke stoelen, zetels, tafels, kasten, bedden... is er voor elk wat wils.

Landelijk decoratie.

Een interieur is niet compleet zonder de juiste accessoires. Gelukkig hebben onze interieurspecialisten aan alles gedacht. Maak jouw landelijke inrichting compleet met vazen, kaarsen, plaids, schalen, vachtjes, kommen en veel meer. 

Wat typeert deze stijl?

Landelijk wonen wordt getypeerd door:

  • Warme aardekleuren, zoals beige, leem, crème, zand...Heel felle kleuren vinden we niet terug in een landelijke inrichting.
  • Het veelvuldig gebruik van hout voor tafels en kasten (maar ook bijvoorbeeld parket). Eik is een populaire houtsoort. 
  • Naast hout zijn er nog andere natuurlijke materialen, zoals steen, wol, riet, enz. 
  • Meubelen met subtiele details zoals versierde poten of decoratie lijnen in kastdeuren.
  • Warme verlichting, vaak in combinatie met een stoffen lampenkap.

Met een landelijk interieur kan je alle kanten uit - van een trendy pastorijstijl tot strak landelijk

Gero's interieurspecialisten

Strak landelijk of klassiek.

Veel mensen denken dat een landelijk interieur er heel oubollig uitziet. Dat is helemaal niet het geval. Want met deze woonstijl kan je alle kanten uit. Kies bijvoorbeeld voor een strak landelijke inrichting die een meer moderne vormgeving heeft. Of een cottage style, die doet denken aan stijlvolle strandhuizen. Je kan zelfs een industriële toets geven aan je landelijke inrichting om het geheel wat karakter te geven. 

Landelijk wonen bij Gero.

Liefhebbers van landelijke meubels en accessoires moeten zeker een bezoekje brengen aan onze toonzaal in Lier. We reserveerden namelijk 1.200m² van onze meubelwinkel voor deze woonstijl. Spring eens binnen en laat je inspireren. En vraag gerust meer informatie aan onze medewerkers over materialen, opties en prijzen.