Kom gezellig kerstshoppen bij Gero

Met een pakje van Gero zet je de juiste toon, voor al je pakjes onder de boom.

Met een pakje van Gero zet je de juiste toon.

Zoek je cadeautjes voor onder de boom? Of ben je binnenkort te gast op een feest en zoek je nog een perfecte "binnenkomer"? Als de kerstman hier al zijn cadeautjes vindt, jij ongetwijfeld ook. Doorheen onze winkel vind je de leukste cadeautips, voor ieder budget. Weet je niet goed wat geven? Dan kan je uitpakken met een Gero cadeaubon. Nu voor het eerst in onze winkel verkrijgbaar met luxe-verpakking! Uiteraard kan je hem ook nog steeds online bestellen.

Kom gezellig kerstshoppen. In onze winkel zetten we een sfeervol kerstmuziekje voor je op. Kan je niet stoppen met meezingen? Geniet dan thuis verder van de gezellige eindejaarssfeer en open zelf onze Spotify Xmas-playlist door deze onderstaande QR code te scannen.

Cadeautips nodig?

Santa trok zijn zachte handschoenen aan om eigenhandig de leukste cadeautips voor jou te verzamelen. Check snel zijn selectie, voor ieder budget.

Meer cadeautips

 

Gero cadeaubon met luxe-verpakking.

Leuk om te geven én om te krijgen. Dit jaar bieden we onze cadeaubon aan in een extra feestelijk jasje. Geef je er zo eentje, dan schenk je jouw dierbaren heel veel nieuw interieurgeluk. En wie gun je dat nu niet voor 2020? Je kan kiezen uit 5 opties, al vanaf € 3. Deze luxe-cadeaubon wordt vast en zeker een super geslaagde binnenkomer op jouw Kerst- of Nieuwjaarsfeest. Hiermee laat je jouw dank en appreciatie blijken met een warm en huiselijk cadeau. Want een feest organiseren is niet niets, toch? 

Ook op 24 en 31 december is onze winkel open, van 10u00 tot 16u30. Bij Gero kan je dus ook nog altijd een last-minute cadeautje komen halen. Dan kan je nadien meteen doorrijden naar het feest.

Gero steunt de Warmste Week.

Ook dit jaar steunen we een goed doel tijdens de Warmste Week. Met het hele Gero team steunen we dit jaar De Stappaert uit Lier, omdat wij als 'de woonwinkel waar iedereen zich thuis voelt' vinden dat iedereen een warme thuis verdient.

Maar niet iedereen voelt de warmte van een gezellige thuis. En daar willen we iets aan doen. Daarom verkopen we in december kaarsen en theelichthouders, waarbij per verkoop € 1 aan De Stappaert vzw geschonken wordt. Bovenop dit ingezamelde bedrag schenkt Gero nog een mooie som aan deze vzw.

De Stappaert zet zich in voor de opvang van alleenstaande zwangere meisjes en jonge alleenstaande mama's uit de regio Lier. Tevens hebben zij ook een opvanghuis voor alleenstaande jongeren vanaf 18 jaar. We dragen deze lokale organisatie dan ook een heel warm hart toe.

Meer weten

 

Steun je met ons mee?

Omdat De Stappaert alle hulp kan gebruiken, doen we ook een warme oproep naar jullie. Bekijk snel dit filmpje.

 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!

Gero team

Win win win: Gero deelt kerstcadeautjes uit. 

Wil je nog een extra kerstcadeau winnen? Voor jezelf om om weg te geven? Doe dan snel mee met een van de vele giveaways op onze Facebookpagina. Zo maak je in december kans op een set manden van House Doctor, een klok van Salt & Pepper, een set kaarsen van Menza, een wijnrek van XL Boom, een bureaustoel, poef en nog zoveel meer. Succes!

Doe hier mee

 

We wensen jullie allen heel prettige feestdagen. Maak er een schitterend eindejaar van!

Vanwege het Gero team

Inspireer anderen