Dressoirs

Een dressoir is onmisbaar in iedere eetkamer. Deze lage kast wordt vooral gebruikt om goed servies, glazen en andere woonaccessoires in op te bergen.

Een greep uit alle dressoirkasten

61 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Modern, landelijk, vintage of ...

Voor mooie dressoirs is er maar één adres: Gero in Lier. In onze uitgebreide collectie is er voor ieder wat wils. Hou je van strakke lijnen en pure vormen? Dan zijn onze moderne dressoirs zeker en vast een kijkje waard. Bij deze woonstijl kiest men vaak voor een strak ontwerp in hoogglans wit. Daarnaast vind je nog een heleboel klassieke dressoirs in onze showroom. Sommige modellen ogen heel vintage, andere hebben dan weer een landelijke uitstraling. Zelfs voor liefhebbers van de industriële stijl (met karaktervol hout of metaal) is er een overvloed aan keuze. 

Ontdek alle dressoirs in de toonzaal.

Op onze website staat slechts een kleine greep uit het aanbod. De toonzaal van onze meubelwinkel in Lier heeft veel mer dressoirs in petto. Onze verkopers vertellen je graag meer over de modellen en prijzen. Wist je trouwens dat de meeste dressoirkasten personaliseerbaar zijn. Je kiest dan uit verschillende afmetingen, kleuren, pootjes, enz.