Barkasten

Een barkast is ideaal om servies of andere woonaccessoires in op te bergen. Deze kast mag dus niet ontbreken in jouw eetkamer.

Een greep uit alle barkasten

37 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Kies jouw barkast.

Net zoals bij de rest van onze meubelen, is er op het vlak van barkasten een enorm grote keuze. We hebben strakke moderne barkasten voor iedereen die van pure vormen houdt. Het zijn de perfecte blikvangers voor je design interieur. Daarnaast vind je bij ons een heleboel landelijke barkasten in verschillende formaten en kleuren. Liever een vintage of klassiek model? Die zitten ook in ons assortiment. 

Je barmeubel aankleden.

De flessen wijn of sterk drank om het barmeubel te vullen ga je spijtig genoeg zelf moeten kopen. Maar voor andere items, zoals een karaf, dienbord of glazen, kan je wel in onze winkel terecht. Vooral bij een open barkast is het belangrijk dat deze accessoires er stijlvol uitzien. Zo hebben ze een decoratieve meerwaarde.

Enkel een barkast of een complete set?

Wil je enkel een nieuwe barkast kopen? Of zoek je een complete set met een bijpassende dressoir en eettafel? Bij Gero is er voor ieder wat wils. Bezoek onze toonzaal in Lier en laat je inspireren door de grote keuze aan meubelen en accessoires. Vraag gerust meer informatie aan onze medewerkers over materialen, opties en prijzen.